Viszza fogok hízni?
pár hónapja abbahagytam a fogyokúrát mert 47 kg voltam ugy éreztem túl sovány lettem és pár kilot vissza szerettem volna szedni sikerült is , 49-50 kg vagyok , emeltem egy kicsit az ételadagomon eszek uzsonnára joghurtot , vagy müzliszeletet és már 3 hete tartom a súlyom , és a napokba történt hogy délután megettem 3 gomboc fagyit mert már tavaly óta nem ettem , persze az uzsonnát igy kihagytam , és arra lennék kiváncsi ha néha megengedek magamnak egy kis fagyizást vagy sütizést délután akkor meg fogok hizni hirtelen ?
de mindennap 1300 kcal értékbe eszek , a fagyival együtt is annyi a napi étkezéseim összege mert ugy alakitom
Nem hiszem
Én 43-44 kg vagyok eszek sütit meg stb. Mértékkel mindent lehet én tartom a súlyom:)
Nekem? 2#
166 cm vagyok (amúgy). néhányan mondták. De egyáltalán nem max. Vékony/karcsú de nem sovány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!