Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyit fogok hizni ket het...

Mennyit fogok hizni ket het alatt?

Figyelt kérdés
8kg-ot fogytam le januar ota ugy hogy nagyon kis mennyisegeket es inkabb szemhidratszegeny eteleket eszem, amiben minel kevesebb a kaloria. Eljottem spanyolorszagba ket hetre es kapok menut egesz nap. Reggelire sajnos mindih vagy szendvics vagy peksuti vagy edes gabonapehely van, ebed az sokkal jobb sok a zoldseg de a foetel azert nem tul dietasan van elkeszitve es el sem tudom kepzelni mennyi kaloria van benne. Gyumolcs van mindig desszertnek. Vacsorara tobbynire gyumolcsot es joghurtot eszem de neha eljarunk helyi specialitasokat megkostolni es azok sem tul dietasak. Igyekszem keveset enni de azt se akarom hogy a nyaralasomat a kaja miatti para miatt ne tudjam elvezni. Futni azert eljarok estenkent de edzeni nincs lehetosegem.

2014. júl. 16. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem egyel amennyit szeretnel, csak este iktass be egy kb 20 percnyi mozgast! cardio legyen, ha van wifi akkor neten is kereshetsz, amugy meg pl helybenfutas magas terddel meg ilyesmi.

ne aggodj, szerintem maximum 3 kg-t szedhetsz fel, ha nem mozogsz semmit, de mivel gondolom sokat setaltok (latnivalok, stb), ezert lemozgod, ne aggodj!

2014. júl. 16. 14:49
 2/2 anonim ***** válasza:

A gyümölcsöt az kerüld el este és reggel. Ha mégis enni akarsz azt 11 és 15 óra közt tedd. Este hús, zöldség mehet.

Reggel meg este a péksüti és az édes gabonapehely gáz. Felnyomják az inzulin szintet és amikor magas az inzulin szint az nagyon kedvez a zsír lerakódásnak sajnos függetlenül attól mennyi kalóriát viszel be.

Ilyenkor van az hogy " csak egy csokit ettem de gurulok" :D

Ha kötött az étrend ezt nagyon nehéz megoldani, sajnos.

Zsírvesztésre az aerob mozgás a legjobb, ami pl 40-60 perc tempós gyaloglás 1 nap. Ami azt jelenti hogy gyaloglás közben még tagoltan és érthetően tudsz válaszolni ha kérdeznek :)

Ha tudsz fehérjét enni, hús, tojás és mellé zöldséget és aerob mozgás akkor semmit sem fogsz hízni ha ügyes vagy.

hali

2014. júl. 16. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!