Mennyit fogok hizni ket het alatt?
szerintem egyel amennyit szeretnel, csak este iktass be egy kb 20 percnyi mozgast! cardio legyen, ha van wifi akkor neten is kereshetsz, amugy meg pl helybenfutas magas terddel meg ilyesmi.
ne aggodj, szerintem maximum 3 kg-t szedhetsz fel, ha nem mozogsz semmit, de mivel gondolom sokat setaltok (latnivalok, stb), ezert lemozgod, ne aggodj!
A gyümölcsöt az kerüld el este és reggel. Ha mégis enni akarsz azt 11 és 15 óra közt tedd. Este hús, zöldség mehet.
Reggel meg este a péksüti és az édes gabonapehely gáz. Felnyomják az inzulin szintet és amikor magas az inzulin szint az nagyon kedvez a zsír lerakódásnak sajnos függetlenül attól mennyi kalóriát viszel be.
Ilyenkor van az hogy " csak egy csokit ettem de gurulok" :D
Ha kötött az étrend ezt nagyon nehéz megoldani, sajnos.
Zsírvesztésre az aerob mozgás a legjobb, ami pl 40-60 perc tempós gyaloglás 1 nap. Ami azt jelenti hogy gyaloglás közben még tagoltan és érthetően tudsz válaszolni ha kérdeznek :)
Ha tudsz fehérjét enni, hús, tojás és mellé zöldséget és aerob mozgás akkor semmit sem fogsz hízni ha ügyes vagy.
hali
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!