Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogyan tudok egyetlen csokitól...

Hogyan tudok egyetlen csokitól fél kilót hízni?

Figyelt kérdés
Gyönyörűen betartom a diétát, semmi szénhidrát, és ahogy az a nagykönyvben meg van írva szép fokozatosan mennek is le a kilók. Aztán egyik nap elcsábulok, és eszek egy csokit, ami kb 30 gr..Másnapra visszahízok fél kilót? Ez hogyan történhet meg??? Nem értem...:(
2014. júl. 10. 09:56
 1/9 anonim ***** válasza:
az a fél kg lehet nem voltal WC-n még, vagy tobb ruhadarab volt rajtad méreckedéskor.egy csokitol csak ugy nem lehet hizni hacsak nem volt 7000kcal érteku, azt meg kétlem.
2014. júl. 10. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:
ne egyél csokikat diéta alatt és ne állj mérlegre naponta.
2014. júl. 10. 10:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Fél kiló nem hízás. Az tényleg azon múlik, hogy mikor méred magad, milyen ruhában, fürdés előtt/után, mentél-e wc-re stb. E-miatt ne aggódj.
2014. júl. 10. 10:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem hizol fel kilot, hanem a testsulyod tobb fel kiloval, ez a ketto nem ugyanazt jelenti. A testsuly ugral fel-le napon es heten belul, ezert sem szabad gyakran merlegre allni. Merd magad heti egyszer ugyanakkor, az kb. helyes erteket fog mutatni a fogyasrol.
2014. júl. 10. 10:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem híztál fél kilót! Komolyan nem is hiszem el, hogy valaki ilyeneket képzel.

Egy nap alatt 1-2 kilót is változhat az ember súlya. És ez nem fogyás vagy hízás, hanem csak a normál működéssel járó változások (evés, ivás, wc-zés).

Nem kell naponta méregetni magad. Majd hetek, hónapok múlva állj rá a mérlegre.

Az igazi változást úgy is a tükörben fogod látni és a ruháidon fogod érezni.

2014. júl. 10. 10:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ki kéne dobnom a mérleget, mert nem bírom ki h álljak rá..:P
2014. júl. 10. 10:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Inkább több vizet tatalékol a tested, lehet, hogy a csoki hatására vagy lehet, hogy sósabb ételt ettél vagy csak a növekvő holdtól. A testünkben néha több víz van, néha kevesebb. Nekem pl. egy hete minden nap 65,3 volt a súlyom, tegnap is, ma meg hirtelen lement 64,7-re minden különösebb ok nélkül, mert nem ettem kevesebbet tegnap sem, sőt, volt csoki meg fagyi is.
2014. júl. 10. 10:41
 8/9 Andizsuzsi ***** válasza:
Sehogy. Milyen diéta az, amiben semmi szénhidrát sincs?
2014. júl. 10. 12:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Sehogy, ilyen nincs. Én is igyekszem fogyni/súlyt tartani, de kb. minden nap eszem egy kis csokit vagy sütit, és semmit sem hízok tőle, mert belefér a napi keretemben.

De egy nap még ha a keretedet túl is léped, akkor sem fogsz hízni.

2014. júl. 10. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!