Le kellene fogynom 7 kilot durván de nem birok a csokitol megszabadulni! Hogy ellenálljak neki? annyira kisértésbe ejt mindig
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 21:55
1/4 anonim válasza:
Ezt én is szeretném tudni.. :(
Naponta van amikor 3 csoki is lemegy..
2/4 anonim válasza:
nekem is ez a bajom, de próbáld ki azt, hogy CSAK étcsokit eszel, és abból is csak 1-2 kockát, de akkor lehet akár minden nap is szerintem :) legalábbis én leadtam már egy nagyobb adag felesleget és nem száműztem a csokit az étrendemből. :)
próbáld meg 'jutalomnak' felfogni... 'ha 2 napig betartom a diétámat, akkor második nap délután, eszek 2 kocka csokit', vagy 'ha 30 perc helyett 40et futok, eszek egy kis csokit' ilyenek :D próbáld ki ;)
3/4 anonim válasza:
Minimum 70%-os csokit vegyél, és reggelente, amikor rád tör a vágy, megeszel egy kockával.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, második kiprobálom:)
2014. jan. 3. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!