Mivel érdemes megszabadulni a sörhastól?
24 éves pasi vagyok. Nekem világ életemben sörhasam volt, azaz hajlamos vagyok oda hízni. Sőt, igazából képtelen vagyok onnan fogyni. Hasizomgyakorlatokat rendszeresen végzek, nincs is rossz hasizmom, de felette van egy makacs zsírréteg, amit nem tudok eltüntetni. Főleg az alsó részen.
Mivel érdemes próbálkozni?
Sokkal nagyobb veszélyben vannak a belsőszerveid. Nagyobb a veszélye a szív és érrendszeri megbetegedésnek illetve a cukorbetegségnek. A szív sokkal nagyobb veszélynek van kitéve az elhízással, a hasi hízás meg még nyom a dolgon.
És a májad is sokkal nagyobb veszélynek van kitéve, csakúgy mint a többi belső szerved.
És már bocsi, de elég gáz ha már 24 évesen sörhasad van és korábban is volt.
És először is: helyes táplálkozás és erre rá az edzés. Attól még, hogy edzel nem fog elmúlni. Fel kell hagyni a nagy mennyiségű étel elfogyasztásával, a magas kalóriás alkoholos italokat kerülni kell. Továbbá mozogni, mozogni , mozogni. És ez nem 30 felülést jelent naponta, hanem napi 1 óra tömény izzadást.
#5 Most azon túl, hogy sértegettél, köztudott dolgokat és közhelyeket soroltál fel, nem igazán mondtál semmi hasznosat...
Nem véletlen tettem a 'Fogyókúrák' kategóriába a kérdést, nyilvánvalóan az érdekel, hogy mi az a "helyes táplálkozás". Mert ha beírom a keresőbe, egyből kijön 5-6, amúgy egymásnak ellentmondó "tutibiztos" recept. Leginkább olyan étrendre vagyok kíváncsi, ami másnak már használt ilyen esetben.
Edzeni meg edzek, elhiheted, hogy nem 30 felülésből áll. Ennek ellenére a hasam alsó részéről nem tudom eltüntetni (az egyébként nem hatalmas) zsírpárnákat.
A hasi zsírréteget a legnehezebb eltüntetni. Ha már kialakult, és "sörhas" szinten van a dolog, akkor az hosszú hónapok keserves munkájával fog csak eltűnni. Az a baj, hogy erre a legtöbb ember nem képes, és sokan feladják egy-két hét után.
A lényeg: Minimális szénhidrát bevitel (Zéró fehér kenyér illetve búzából készült étel, és zéró cukor!!!), sok fehérje fogyasztása, sok sport (min. napi egy óra, lehetőleg futás vagy más zsírégető mozgás), és persze jöhet a hasizomgyakorlat. Fontos, hogy összesen semmiképp se legyen több a napi kalóriabevitel, mint amennyit fölhasználsz. Minimum három hét intenzív munka kell (az előbbiek szerint) ahhoz, hogy egyáltalán megmozduljon valami, és sok hónap mire komoly eredmény mutatkozik. De megéri a küzdelem, az egészséget és a külsőd szempontjából is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!