A jégkrémtől (dobozos jó minőségű) tudnék hízni?
Figyelt kérdés
Nagyon sovány vagyok, a jégkrém jó erre a célra? Vagy mi az a naponta könnyen beszerezhető édesség, ami a leghizlalóbb? Csoki, keksz napi szinten megy, de az nem elég:(2014. júl. 13. 20:19
1/9 anonim válasza:
Ne édességet egyél, hanem szalonnát fehér kenyérrel!
2/9 anonim válasza:
A helyedben ezt nem erőltetném. A vége az lesz hogy úgy meghízol ahogy nem szeretnéd. Idővel meg főleg de addigra már édességfüggő leszel.
3/9 A kérdező kommentje:
Odafigyelek az evésre, az édesség pluszban kellene, Édességfüggő vagyok, már így is:) Csak nehezen hízom, és már hogyne erőltetném, híznom kell, nem fenyeget az elhízás veszélye.
2014. júl. 13. 21:16
4/9 anonim válasza:
Mi lenne ha normális kaját ennél, és sportolnál mellé? Akkor nem zsírosodnál, hanem az izmod növekedne...
5/9 anonim válasza:
Utolsónak van igaza, nem értem, hogy aki hízni akar, miért édességeket / zsíros kajákat zabál ahelyett, hogy odafigyelne kicsit a táplálkozására, izmot építene, és sokkal esztétikusabb látványt nyújtana, mint egy hájas ember (persze az is "sikeres" hízókúra, kinek mi :)).
6/9 A kérdező kommentje:
De miért gondoljátok, hogy nem figyelek az étkezésre, és nem mozgok?!
2014. júl. 13. 22:07
7/9 anonim válasza:
Szerintem csak akkor híznál tőle, ha brutál nagy mennyiséget fogyasztanál belőle. Az meg anyagilag eléggé megterhelő lehet, főleg ha olcsóbban ugyanannyi kalóriát be tudsz vinni normális ételekből is.
8/9 A kérdező kommentje:
TISZTÁZZUK VÉGRE! Normálisan étkezem, mozgok, egészséges roborálásba kezdtem. Nem jégkrémtől szeretnék hízni! De ha édességet eszem, márpedig eszem, akkor az ha jégkrém, az hízlal-e eléggé. De szerintem hagyjuk, ezt az egészet.
2014. júl. 13. 22:45
9/9 anonim válasza:
ha értenél hozzá nem írnál ilyen hülyeségeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!