Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A jégkrémtől (dobozos jó...

A jégkrémtől (dobozos jó minőségű) tudnék hízni?

Figyelt kérdés
Nagyon sovány vagyok, a jégkrém jó erre a célra? Vagy mi az a naponta könnyen beszerezhető édesség, ami a leghizlalóbb? Csoki, keksz napi szinten megy, de az nem elég:(
2014. júl. 13. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne édességet egyél, hanem szalonnát fehér kenyérrel!
2014. júl. 13. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
A helyedben ezt nem erőltetném. A vége az lesz hogy úgy meghízol ahogy nem szeretnéd. Idővel meg főleg de addigra már édességfüggő leszel.
2014. júl. 13. 21:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Odafigyelek az evésre, az édesség pluszban kellene, Édességfüggő vagyok, már így is:) Csak nehezen hízom, és már hogyne erőltetném, híznom kell, nem fenyeget az elhízás veszélye.
2014. júl. 13. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha normális kaját ennél, és sportolnál mellé? Akkor nem zsírosodnál, hanem az izmod növekedne...
2014. júl. 13. 21:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Utolsónak van igaza, nem értem, hogy aki hízni akar, miért édességeket / zsíros kajákat zabál ahelyett, hogy odafigyelne kicsit a táplálkozására, izmot építene, és sokkal esztétikusabb látványt nyújtana, mint egy hájas ember (persze az is "sikeres" hízókúra, kinek mi :)).
2014. júl. 13. 22:03
 6/9 A kérdező kommentje:
De miért gondoljátok, hogy nem figyelek az étkezésre, és nem mozgok?!
2014. júl. 13. 22:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak akkor híznál tőle, ha brutál nagy mennyiséget fogyasztanál belőle. Az meg anyagilag eléggé megterhelő lehet, főleg ha olcsóbban ugyanannyi kalóriát be tudsz vinni normális ételekből is.
2014. júl. 13. 22:37
 8/9 A kérdező kommentje:
TISZTÁZZUK VÉGRE! Normálisan étkezem, mozgok, egészséges roborálásba kezdtem. Nem jégkrémtől szeretnék hízni! De ha édességet eszem, márpedig eszem, akkor az ha jégkrém, az hízlal-e eléggé. De szerintem hagyjuk, ezt az egészet.
2014. júl. 13. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:
ha értenél hozzá nem írnál ilyen hülyeségeket..
2014. júl. 14. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!