Attól függ hogy most hány kg vagy (ha pár kilót szeretnél fogyni, alakot formálni akkor pl. tudom hülyén hangzik de kutya sétáltatás, neten keresel videókat vagy torna leírást este egy film mellett csinálgatod, biciklizés nekem ezek használtak de minden ember más meg figyelj oda hogy mit eszel tehát a gyors kajákat kerüld)
2014. ápr. 26. 13:26
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Ezeket a dolgokat valoban szeretem. Remèlem bevàlik.
2014. ápr. 26. 13:36
3/12 anonim válasza:
Szia! Szerintem az épp ideális mert, se túl kövér és nem is sovány, de ha valóban fogyni akarsz akkor lehetőleg hamar kell kelni. De attól függetlenül enni kell. És még sokat kell futni. Egyébként én 15 éves vagyok és 70 kg és nekem ez megfelel ha valakinek problémája van vele ne nézzen rám........
2014. ápr. 26. 13:49
4/12 qqqq147 válasza:
Nos, az elozovel nagyon is egyetertek...En is 15 eves es 70kg vagyok..en is mindig azt mondom, akinek nem tetszik csukja be a szemet...DE..ugy gondolom, hogy fogyozni csak akkor erdemes, ha nem masert, mondjuk fiuert szeretnel fogyni...ha ez szilardan es egyertelmuen a sajat elhatarozasod csak akkor kezdj bele :)) :DD remelem segitettem :D
2014. ápr. 26. 14:16
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi.. ez igaz. igazàból magamèrt szeretnèk,mert nem èrzem igy jol magam://
2014. ápr. 26. 14:33
6/12 anonim válasza:
Milyen magasak vagytok? Mert én is 15 vagyok, és 57 kg
Ezt az oldalt nézd meg én nagyon szeretem, én 16 éves vagyok 170 cm és 54 kg, de nyáron megyek kondizni, mert izmosodni szeretnék. De ezeket a gyakorlatokat is szoktam csinálni, plusz kosarazok 1 héten egyszer. Étkezésnél csak figyelj oda, hogy 6 után ne nagyon egyél, meg azért ne édességgel edd magad degeszre. :)
2014. ápr. 27. 17:23
8/12 anonim válasza:
hova akarsz te fogyni?
úgy akarsz kinézni, mint azok az undorító pálcika csontvázak?
a gebéket csak ti idióta tinipi csák szeretitek!
hidd el, hogy csak a tinilányok hiszik a csontvázakra, hogy milyen jól néznek ki!
2014. ápr. 28. 21:39
9/12 anonim válasza:
A nőknek szénhidrátszegényen és lehetőleg tej-gluténmentesen kellene enniük, sok friss zöldséget, húsokat, tojást, halakat.
Gyümölcsöt pedig csak mértékkel.
Ez eléggé általánosan bejövős táplálkozási alap, érdemes ehhez tartani.
2014. ápr. 29. 10:30
10/12 anonim válasza:
Semmiképp ne koplalj vagy fogyókúrázz. Fejlődő szervezeted van, kell neki a tápanyag. Tornázz, sportolj, ami örömet okoz, mindazt tegyed. Mellette nyugodtan ehetsz, amit megkívánsz. Friss ételt egyél lehetőség szerint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!