Én most 14 éves vagyok 165cm és 69kg és erősödni szeretnék, talán -5kg is lemehetne valami tanácsot tudtok adni? Mert majd most megyek középsuli és addigra valamit erősödni szeretnék!? Valami tanács?
fegyencedzés + futás. tökéletes ha olcsón meg akarod úszni.
ha vna rá pénzed konditerem
3-as hülyeséget beszél.alapvetően a finomított Ch-okat kell kerülnöd,tehát cukor,liszt,tészta,rizs is sajnos.óvatosan a gyümikkel,mert nagyon sok bennük a cukor.felvágottakban is rengeteg rejtett cukor van.Zsírt ehetsz,mert 0 a glikémiás indexe.
de ha már az Update módszerhez írtál,javaslom hogy olvasd el Norbi utolsó könyvét,és megvilágosodsz.én most fogytam 27 kilót szülés után 6 hónap alatt.57 kg vagyok,és 171 cm.
"Mert majd most megyek középsuli és addigra valamit erősödni szeretnék!?"
Hát, ha középsuli mész, esetleg erősödhetnél helyesírásból is. Ki tudja, talán hasznát veszed.
6-os válaszoló!
Neked sem ártana egy kis nyelvtan korrepetálás,ugyanis "hát" -tal nem kezdünk mondatot!
Általános iskola 5.osztályában tanulnod kellett volna!
Ciki...
"Hát ha középsuli mész"
-mert ez a mondatszerkezet így aztán megállja a helyét!
:-D
gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!