Most kezdek először fogyni, kellene pár tanács, hogy mit, és hogyan kellene csinálnom?
Figyelt kérdés
17 éves leszek márciusban, majdnem 190 cm magas, és sajnálatos módon 91 kg vagyok. Nagyon látszódik rajtam a felesleg, és ezért mostmár elhatároztam, hogy mostmár komolyan nekikezdek a fogyásnak. Mivel nincs nagyon kondicióm, és nem tudom hogyan kellene étkeznem, ezért ez lenne a kérdésem, hogy hogyan is tudnák belekezdeni a fogyásomba? Nagyon szeretnék lefogyni, és mikor már elérek mondjuk egy 80 kg-ot, akkor szeretnék izomra épiteni. Mert olyan alkattal mégis szebb az izom, mint igy kövéren. Milyen tornagyakorlatok kellene elvégeznem minden nap? Milyen tápláló de nem hizlaló ételeket kellene ennem? Egyéb tanácsok?? Köszönöm előre is!2013. jan. 30. 18:38
1/1 anonim válasza:
Ha meg akarod előzni, hogy sok fogyókra közül legyen az első, akkor olvasd el ezt.
Hogy mit edzel, arról lehet beszélni.. de erősen másodlagos amellett, hogy mit eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!