Szeretnék fogyni legalább 10 kg. Mindeg ymennyi idő alatt, legalábbis nekem. Csak lássam hogy haladok vele. Hogyan kezdjek hozzá? Valami jó tanács?
A legegyszerűbb, ha kiszámolod a napi energiaszükségletedet (itt egy nagyon leegyszerűsített táblázat: [link] )
És ebből kivonsz 500-at, és a kapott eredménynél 1 nap sem eszel többet. Itt vannak az egyes élelmiszerek kcal tartalmai: [link]
Fontos, hogy az étel ne üres kcal legyen, hanem tartalmazzon inkább több fehérjét, mint szénhidrátot és zsírt, illetve vitaminokat, egyebeket.
Emellé mozogj. Szobabicikli, kocogás, ugrálókötelezés, torna dvd-k, vagy csak ugrálj a kedvenc zenédre, az is aerob mozgás.
És kitartás. Sok sikert! :)
Szerintem a teljes életmódváltás a legjobb módszer ,különben egy jojó efektusba kerülsz bele vagy a másik opció életed végéig diétázol.Egyik sem jobb a másiknál.Én azt kezdtem el csinálni ,hogy megváltoztattam az étkezési szokásaimat és nekem bevált ez a módszer ezenkívül nem is éhezek ,bár az elején nehézkesen ment megszokni.4óránként étkezek ,azért ,hogy a gyomrom tudjon rendesen emészetni és piheni két evés között.Figyelj a napi kalória bevitelre.
www.femina.hu itt sok olyan étkezési tipp van ,amit érdemes megfogadni.:)Igyálj sok ásványvízet és ha van időd kezdj el valamit sportolni heti rendszerességgel.Nagyon jó az úszás,futás és a torna ,de bármilyen sport megfelelő.Az úszást azért ajánlom nagyon ,mert nem terheli annyira az ízületeket.
Sok Szerencsét!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!