Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni legalább 10...

Szeretnék fogyni legalább 10 kg. Mindeg ymennyi idő alatt, legalábbis nekem. Csak lássam hogy haladok vele. Hogyan kezdjek hozzá? Valami jó tanács?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb, ha kiszámolod a napi energiaszükségletedet (itt egy nagyon leegyszerűsített táblázat: [link] )

És ebből kivonsz 500-at, és a kapott eredménynél 1 nap sem eszel többet. Itt vannak az egyes élelmiszerek kcal tartalmai: [link]

Fontos, hogy az étel ne üres kcal legyen, hanem tartalmazzon inkább több fehérjét, mint szénhidrátot és zsírt, illetve vitaminokat, egyebeket.

Emellé mozogj. Szobabicikli, kocogás, ugrálókötelezés, torna dvd-k, vagy csak ugrálj a kedvenc zenédre, az is aerob mozgás.

És kitartás. Sok sikert! :)

2009. aug. 24. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
27%
Heti 4x fuss, mindig min. 30-40 percet. Meg kerüld a cukros kajákat.
2009. aug. 24. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a teljes életmódváltás a legjobb módszer ,különben egy jojó efektusba kerülsz bele vagy a másik opció életed végéig diétázol.Egyik sem jobb a másiknál.Én azt kezdtem el csinálni ,hogy megváltoztattam az étkezési szokásaimat és nekem bevált ez a módszer ezenkívül nem is éhezek ,bár az elején nehézkesen ment megszokni.4óránként étkezek ,azért ,hogy a gyomrom tudjon rendesen emészetni és piheni két evés között.Figyelj a napi kalória bevitelre.

www.femina.hu itt sok olyan étkezési tipp van ,amit érdemes megfogadni.:)Igyálj sok ásványvízet és ha van időd kezdj el valamit sportolni heti rendszerességgel.Nagyon jó az úszás,futás és a torna ,de bármilyen sport megfelelő.Az úszást azért ajánlom nagyon ,mert nem terheli annyira az ízületeket.

Sok Szerencsét!

Sok sikert!

2009. aug. 24. 22:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 25. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!