Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Ha fogyni szeretnék, ehetek...

Ha fogyni szeretnék, ehetek reggelire norbi update 1 kiflit?

Figyelt kérdés
Ez belefér, vagy abszolút nem, mivel mégis csak kenyér?
2013. febr. 5. 22:42
 1/5 anonim válasza:
100%
Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, és vacsorázz úgy, mint egy koldus! Ezzel szerintem mindent elmondtam.
2013. febr. 5. 22:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs milyen az a norbi update 1 kifli, tudni kéne hány kalória, gondolom ha már norbi, akkor az összetételével nincs gond.

Én a graham kenyérre esküszöm. Nem olcsó sajnos, de imádom és amióta rátaláltam, abszolút nem hiányolom a fehér kenyeret az életemből.

60 kalória kb egy szelet, reggelire megeszek kettőt valamilyen túró vagy zöldség krémmel, egy-egy szelet felvágottal plusz sok sok zöldséggel és indulhat a nap. :)

A titka amúgy annyi a fogyókúráknak, hogy lehet bármit, de mértékkel. Ne a kenyérrel "lakj jól", hanem a zöldséggel, amit hozzá eszel. Savanyú káposztával, retekkel, uborkával... Illetve, ne lakj jól, csak úgy éppen jól érezd magad.

Napi 5-szöri, kis adagos étkezéssel szépen egyenletesen lehet fogyni. Nem rohamosan, idő kell hozzá, de így a jojó esélye is kisebb szerencsére.

2013. febr. 5. 22:54
 3/5 poiu ***** válasza:
"Reggelizz úgy, mint egy király,.." ez volt a tanács régebben, ma már nem ez. Reggelzz annyit, amennyire feltétlenül szükséged van, és lehetőleg ne gyors szénhidrátot. Helyedben ennék egy jó rántottát valami kevés zöldséggel.
2013. febr. 5. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:
30%
Hidd el, ehetsz! Reggelire ehetsz! Én is ettem Norbis kenyeret, néha vacsira is! Mozogtam sokat, kerültem a lisztet, ettem sok zöldséget, fehérjét! És fogytam! :)
2013. febr. 6. 00:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!!:))
2013. febr. 6. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!