Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Van itt olyan, aki szerint az...

Van itt olyan, aki szerint az Update hülyeség?

Figyelt kérdés

2013. dec. 26. 18:08
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:

"Örülök, hogy jól szórakozol, fogyatékos ember is csak röhög bármit lát. Vannak témák amiken talán nem mosolyogni kellene, ez például olyan."

Igazából azok a hülyék a legveszélyesebbek akik okosnak hiszik magukat és emiatt túlságosan komolyan is vesznek mindent.

"Nem arról van szó, hogy én nem vagyok elég okos, hanem hogy fel sem tudod fogni azt amiről itt szó van, és csak jól szórakozol. De a személyes boldogságod megvan, ez tök jó. De azt legózással is elérheted, nem kell beleszólni a felnőttek beszélgetésébe hozzá."

Nyilvánvalóan tisztában vagy azzal 3 sorom után, hogy mennyire fogtam vagy nem fogtam fel dolgokat. Persze! Hiszen te zseni vagy! Remélem egyszer találkozunk és megcsókolhatom a lábadat. Talán te gondolkozz el, hogy a nagyon értelmes hozzászólásaidban hogyan kerültél ellentmondásba saját magaddal (nem is egyszer). Ha megvolt, akkor jöhetsz kioktatni a népeket. Kettőnk közül nem az én szellemi szintem állt meg legózás közben.

Mellesleg nem a témán röhögtem, hanem a te sületlenségeiden. Remélem Isten majd azért megbocsát. :D

2014. jan. 9. 12:11
 32/36 anonim ***** válasza:

"Nyilvánvalóan tisztában vagy azzal 3 sorom után, hogy mennyire fogtam vagy nem fogtam fel dolgokat"

A válaszodból következtetek rá, hogy nem egészen érted mi van.

"Igazából azok a hülyék a legveszélyesebbek akik okosnak hiszik magukat és emiatt túlságosan komolyan is vesznek mindent."

És ez most melyikőnkre is vonatkozik? :D

"Talán te gondolkozz el, hogy a nagyon értelmes hozzászólásaidban hogyan kerültél ellentmondásba saját magaddal (nem is egyszer). "

Én azt képviselem, hogy miért káros az update hatása az emberek egészségére azzal szemben amit sokan állítanak, merthogy amiért sokan hiszik hogy nem jó, az valójában nem az igazi probléma, hanem félreértés. Én leítam az igazi problémát, afelől még nem kaptam semmi visszajelzést, hogy az felfogható-e.

Az egész beszélgetés lényege pedig, hogy nem elég 'az update ellen lenni', ettől még nem leszünk egy oldalon. Mert az sem mindegy, hogy miért vagy az update ellen. Azért mert divatos lehurrogni de nem érted az egészet, vagy azért mert valóban tudod hogy nem jó. Én az utóbbi vagyok, jó lenne ha többen lennének ebben a táborban.

2014. jan. 9. 12:18
 33/36 anonim válasza:
Az a baj, hogyha nem direkt írsz le ennyi oktondiságot, mint a 8-as hozzászólásodban, akkor baj van. Manapság nagyon sokan hiszik, hogy nem kell doktorálniuk valamiből, mert totálisan elsajátítottak egy témáról minden tudnivalót és nekik senki nem mondhat semmi újat. Aztán leírnak olyan dolgokat, mint te, hogy a zsír nem hizlal, a cukor meg de. Nagyon szép lenne ha ez ennyiből állna! Utána meg leírod, hogy az elhízás betegség. Most akkor mi van?
2014. jan. 9. 18:20
 34/36 A kérdező kommentje:
Szerintem ne is fáraszd nagad 83-as :) vannak emberek, akiket nem lehet meggyőzni észérvekkel.
2014. jan. 9. 19:05
 35/36 anonim válasza:
Csak próbálok rájönni, hogy direkt csinálja, vagy tényleg komolyan írja ezeket...
2014. jan. 10. 00:26
 36/36 anonim ***** válasza:

Véletlenül csinálom.

Megpróbálkoznál azzal, hogy leírod miben nem tudsz egyetérteni velem? Mert én nagyjából már kifejtettem miben nem értek egyet ebben az update szapulásban.

2014. jan. 10. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!