A célozgatás lényegtelen, tisztában vagyok vele, hogy újat mondtam. Ha visszaolvasunk akkor látszik, hogy eléggé jól tisztában vagyok vele mennyire nem értik az update diéta lényegét, sikerének okát és a hátrányait.
És inkompetens emberek idióta érvekkel szokták 'támadni', ami olyannyira amatőr, hogy már idegesítő.
Leírtam már miket kell megérteni vele kapcsolatban, miért működik, mi a hátránya, és ezek újdonságok voltak.
JA, update sör, meg update szalonna, egy röhej...
Meg hogy a gyümölcsök nem hízlalnak...
Próbáld ki az update sört update szalonnával meg banánnal.
Két hét és garantált a + 10 kiló...

a banán nem nagyon lesz update, mert nem lowcarb.
a sör lehet lowcarb, de ha a tudományos alapoknál maradunk akkor az is lehet egy melléfogás.. igazából.
De a szalonna az tényleg 'update' lowcarb és nagy félreértés azt hinni, hogy egy kiváló zsírforrás elhízást okozna. A zsír komoly üzemanyag :)

25-ös, nem értek egyet.
Örülök, hogy jól szórakozol, fogyatékos ember is csak röhög bármit lát. Vannak témák amiken talán nem mosolyogni kellene, ez például olyan.
Nem arról van szó, hogy én nem vagyok elég okos, hanem hogy fel sem tudod fogni azt amiről itt szó van, és csak jól szórakozol. De a személyes boldogságod megvan, ez tök jó. De azt legózással is elérheted, nem kell beleszólni a felnőttek beszélgetésébe hozzá.

Ó egyet is értenék.. kár, hogy a gyógyszercégek, az egészségügy maffia sokszorosát kaszálja mint a Norbi.
Emiatt már nem értek egyet a valaki kövérebb, valaki vékonyabb, így van rendjén felfogással.
Soha nem volt még annyi rákos, annyi cukorbeteg mint ma (ráadásul arányaiban az egészséges emberekhez képest).
Rohadtul nincsenek rendben a dolgok igazából, és ez ellen esetleg tenni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!