Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Van itt olyan, aki szerint az...

Van itt olyan, aki szerint az Update hülyeség?

Figyelt kérdés

2013. dec. 26. 18:08
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

A célozgatás lényegtelen, tisztában vagyok vele, hogy újat mondtam. Ha visszaolvasunk akkor látszik, hogy eléggé jól tisztában vagyok vele mennyire nem értik az update diéta lényegét, sikerének okát és a hátrányait.

És inkompetens emberek idióta érvekkel szokták 'támadni', ami olyannyira amatőr, hogy már idegesítő.

Leírtam már miket kell megérteni vele kapcsolatban, miért működik, mi a hátránya, és ezek újdonságok voltak.

2013. dec. 29. 18:19
 22/36 anonim ***** válasza:
mindenhol vannak update hüjék
2014. jan. 1. 10:22
 23/36 anonim válasza:

JA, update sör, meg update szalonna, egy röhej...

Meg hogy a gyümölcsök nem hízlalnak...

Próbáld ki az update sört update szalonnával meg banánnal.

Két hét és garantált a + 10 kiló...

2014. jan. 4. 00:15
 24/36 anonim ***** válasza:

a banán nem nagyon lesz update, mert nem lowcarb.

a sör lehet lowcarb, de ha a tudományos alapoknál maradunk akkor az is lehet egy melléfogás.. igazából.

De a szalonna az tényleg 'update' lowcarb és nagy félreértés azt hinni, hogy egy kiváló zsírforrás elhízást okozna. A zsír komoly üzemanyag :)

2014. jan. 4. 12:28
 25/36 anonim válasza:
21-es te is elég inkompetensnek tűnsz :DD azt hittem felhúzom majd a válaszokon a kérdés alatt, de ilyen jót rég derültem, mint a te válaszaidon! :D javaslom a KÖNYV nevű tárgyak forgatását. jó úton haladsz! látszik, hogy okos szeretnél lenni, de még nem vagy.
2014. jan. 6. 14:20
 26/36 anonim ***** válasza:

25-ös, nem értek egyet.

Örülök, hogy jól szórakozol, fogyatékos ember is csak röhög bármit lát. Vannak témák amiken talán nem mosolyogni kellene, ez például olyan.

Nem arról van szó, hogy én nem vagyok elég okos, hanem hogy fel sem tudod fogni azt amiről itt szó van, és csak jól szórakozol. De a személyes boldogságod megvan, ez tök jó. De azt legózással is elérheted, nem kell beleszólni a felnőttek beszélgetésébe hozzá.

2014. jan. 6. 14:24
 27/36 A kérdező kommentje:
Ne vitatkozz vele, ebből doktorált, látod :))
2014. jan. 8. 03:04
 28/36 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell doktorálnom.. 'ebből'. Nem egy bonyolult téma. Ti már értitek azért valamennyire? :)
2014. jan. 8. 09:20
 29/36 anonim válasza:
Nézd. Jó kérdés. A vásárlókra nézve haszontalan, de amíg a droidok itt egymást marcangolják addig Norbibácsi vagyona szépen gyarapodik. Tudom, hogy off de, szerintem ez a kövér, vékony, diéta, fogyókúra már nem kell a mai világba. Engem nem zavar hogy ki milyen. Vannak kövérek, vannak vékonyak, ilyen az élet. Voltak és mindig is lesznek különbségek. Ez így normális. A lényeg talán az, hogy törekedjünk az egészséges életmódra, bár mértékkel. Néha egy krémes lecsúszhat.
2014. jan. 9. 02:59
 30/36 anonim ***** válasza:

Ó egyet is értenék.. kár, hogy a gyógyszercégek, az egészségügy maffia sokszorosát kaszálja mint a Norbi.

Emiatt már nem értek egyet a valaki kövérebb, valaki vékonyabb, így van rendjén felfogással.

Soha nem volt még annyi rákos, annyi cukorbeteg mint ma (ráadásul arányaiban az egészséges emberekhez képest).

Rohadtul nincsenek rendben a dolgok igazából, és ez ellen esetleg tenni kellene.

2014. jan. 9. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!