Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Van itt olyan, aki szerint az...

Van itt olyan, aki szerint az Update hülyeség?

Figyelt kérdés

2013. dec. 26. 18:08
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Amíg ezt nem tanulod meg, addig konkrétan nem sokat teszel az emberekért, majd tömöd őket ócska gyógyszerekkel (persze, erre képeznek ki) amint ezt megértenéd, megértenéd a betegségek lényegét is, és segíthetnél az egyébként eléggé szerencsétlen embereken is. Kérdés, hogy egyáltalán akarsz-e segíteni bárkinek is. Kéne, mert itthon orvosi fizuval.. nyilván nem a saját anyagi biztonságodat akarod megteremteni, akkor meg biztos hogy akad benned valami hivatásérzés, megmenteni a világot, beteg embereket vagy hasonló. Hát ehhez komolyabban kell majd tanulni, mert az egyetemen csak sokat fogsz, nem komolyat (tanulni).
2013. dec. 27. 00:11
 12/36 anonim ***** válasza:
Hogy "felhomályosítsalak" kis barátom: értem én az elvet,sőt csináltam is ketogén diétát,f@.szán fogytam is tőle,de az grammra kiszámolt étrend volt.A zsírt nagyrészt lenmagolajból vittem be és nem "zsírcupákból",ugyanis a telített zsír nem annyira frankó.1 g CH: 4 kcal,1 g zsír: 9 kcal.Ennek tükrében felmerűl a kérdés:el lehet hízni a zsírtól (persze a CH-tól is lehet)? Nyilván nem,hiszen a zsírban lévő energiát egyszerűen kifingod,nemde...?
2013. dec. 27. 19:46
 13/36 anonim ***** válasza:
A zsircupák senkit sem betegit meg. Ennyire egyszeru. A zsir étel, a keményito nem az. Ennyit kellene csak megtanulni :)
2013. dec. 27. 20:25
 14/36 anonim válasza:
Hááát..Én ellene is vagyok egy kicsit,meg nem is.Tulajdonképpen nem érdekel.
2013. dec. 28. 10:42
 15/36 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló nyert szerintem. Nem foglalkozik f@sságokkal. Na de akkor is.. :D
2013. dec. 28. 10:45
 16/36 anonim válasza:

40%-os, neked valami hihetetlen nagy arcod van. A kioktatás legalábbis nagyon megy.

Az update-et soha nem próbáltam, így nem tudok érdemben nyilatkozni róla. Nyilván van, akinek bejön, és van, akinek nem.

Egyszer ettem Norbi tésztát, az valami borzalmas volt XD

2013. dec. 28. 14:33
 17/36 anonim ***** válasza:
44%

Miért lenne nagy arcom?

Tudod miért sz.ar hely a világ?

Sok dolog miatt, most maradjunk az updétnél..

Itt van az update meg a sóbert, és vannak akik nagyon ügyesnek gondolják magukat (lásd a válaszolók) és kritizálják. Ez tök jó, van mit kritizálni rajta. De nem tudják hogy valójában mit kritizáljanak rajta, így bár fontos lenne hogy az emberek rájöjjenek, hogy az update egy SZ.AR, de mivel akik kritizálják (gyik-es fórumozók, dietetikusok.. és egyéb inkompetens, beképzelt kis.. valakik) nem tudják megfogni a lényeget hogy mi a baj az updéttel, aki nem ért valamihez az ne kritizáljon benne.. mert csak nevetségessé teszik az álláspontjukat.

Holott az updétet tényleg jó lenne eltüntetni a süllyesztőbe. De úgy nem lehet, hogy hozzánemértők (jelzem, dietetikusok is) hülyeségeket írnak róla, mert ezzel csak az update szintjére süllyednek le.. Hát egyenlő félként nem lehet kiállni a hülyeséggel szemben. Csak értelmesen, szellemi fölénnyel, és úgy is nehéz.

Ezért fel kellene fogni.. hogy az update a maga nemében működik és hatékony, mert lowcarb táplálkozás elveket követ.

De meg kellene tanulni, hogy amiket mint cég a termékeibe tesz alapanyagok (szója, búzasikér, rengeteg adalékanyag) azok NEM ÉLELMISZEREK továbbá mérgezőek. Ennyi lenne a nagy tudás, ezért nem jó fogyókúrás módszer az update, a termékek minősége miatt.

Amíg sok dinka magát a hatékonyságát kritizálja, addig az pont a saját álláspontjukat teszik hiteltelenné.. hiszen az update működik.. nem lehet azt mondani rá, hogy nem. Azt lehet (és kell) mondani róla, hogy káros. Ezt kellene beleverni az emberek fejébe végre.

2013. dec. 28. 20:50
 18/36 anonim ***** válasza:
Vazz,geccsi nagy újdonságot mondtál az ápdéttel kapcsolatban...
2013. dec. 29. 15:44
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ebben valóban biztos vagyok. Szomorú, hogy ez a nézőpont újdonság. Itt a baj.
2013. dec. 29. 15:48
 20/36 anonim válasza:
Szerintem Botero nevű felhasználó éppen arra célzott, hogy ezzel NEM mondtál újat... :-)
2013. dec. 29. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!