Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Ez belefér? (Kérdésed túl...

Ez belefér? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.)

Figyelt kérdés
Ma igazából kicsit sokat ettem reggelire egy banánt és szendvicset majd egy sport ziccert utána kb 1 óra múlva még egy szendvicset (ami rozs kenyérből volt) utána hazajöttem ettem egy kokúszrudat majd kettő párolt csirkét kokuricás rízzsel és kettő savanyú uborkával majd kb 3 óra múlva ettem még belőle majd vacsorára egy kis gyrost nem ettem meg az egészet csak pár falatot és most fejeztem be a mozgást. Ez a mai napra még belefér? 16/F

jún. 12. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, belefér a pocakodba.
jún. 13. 10:10
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen ezt csinálom mert nem szeretnék 20 éves koromra kétszer akkora lenni mint az ajtó.
jún. 13. 13:43
 13/13 anonim ***** válasza:
A szendvicsekbe tegyél egy csomó zöldséget és legyen benne fehérjeforrás, és lehetőleg rost is. Az édességre figyelj, azzal el lehet szaladni, de napi 200 kcalnyi simán belefér sport mellett. Amúgy meg egyáltalán nem rossz, amiket eszel, persze nem mindegy hogyan van elkészítve. Ezekkel az ételekkel szerintem ha csak akkor eszel, ha éhes vagy, és nem pukkadásig, tartani fogod a súlyod.
jún. 13. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!