Ez belefér? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.)
Figyelt kérdés
Ma igazából kicsit sokat ettem reggelire egy banánt és szendvicset majd egy sport ziccert utána kb 1 óra múlva még egy szendvicset (ami rozs kenyérből volt) utána hazajöttem ettem egy kokúszrudat majd kettő párolt csirkét kokuricás rízzsel és kettő savanyú uborkával majd kb 3 óra múlva ettem még belőle majd vacsorára egy kis gyrost nem ettem meg az egészet csak pár falatot és most fejeztem be a mozgást. Ez a mai napra még belefér? 16/Fjún. 12. 21:47
1/13 anonim válasza:
igen, belefér, de fogyni nem fogsz tőle.
3/13 A kérdező kommentje:
1 nem fogyózom csak félek hogy 250 kiló leszek (nem eszek sokat nagyon odafigyelek).
jún. 12. 22:54
4/13 A kérdező kommentje:
2-es hát a mai napba mert azért ennyit nem szoktam enni.
jún. 12. 22:54
6/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom ennyire azért nem vagyok jártas a témában.
jún. 12. 22:59
7/13 anonim válasza:
Akkor min szorongsz? Ha félsz a hízástól, mert pszichés problémáid vannak, akkor ismerkedj meg a kalóriaszámolással, ne lépd túl rendszeresen a kereted, és nem lesz baj.
8/13 anonim válasza:
Istenem ezt a kérdezőt nem lehet tiltani? Azt se tudom már hányadik ilyen kérdése.
9/13 anonim válasza:
Elhízni nem fogaz. De ha ninden nap ezt csinalod akkor nagyon beteg leszel. Az etkezes lenyege hogy taplald a tested. Ebben a kukoricas rizsen kivul aemmi taplalo vagy vitamindus nwm volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!