Egy kisebb pocak még belefér?
Tavaly szeptemberben kezdtem az egyetemet, akkor voltam 78 kiló, mostanra felmentem 90-re, nagyjából ezt a súlyt tartom két hónapja. Úgy vagyok vele, hogy ha nem hízok tovább, engem nem zavar, bár már van egy kis kerekedő hasam, de sztem nem olyan vészes. Csak többször mondták, hogy kicsit fogyni kéne, mit gondoltok?
181cm 19/F
90 kg 181-hez sok, és ha 78 kg-ról indultál, és nem írtad, hogy rendszeresen súlyzóznál, így tehát akkor ráadásul "skinny fat" is vagy, ami a legrosszabb kombináció.
19 évesen baromira nem oké "pocakot ereszteni", meg azon töprengeni, hogy "egy kis pocak" belefér-e, konkrétan most kéne a legfittebb legyél az életed során, ehhez képest elérted, hogy kiegyesedve 19 évesen nem, vagy alig látod a pcsödet.
A közhiedelemmel ellentétben nem drágább normálisan enni, csak nem kell megvenni a sok feldolgozott szart, amivel mérgeznek minket.
Dag.. szerintem ..adék
Ne egyél annyit hello
Oksa?
Bőven kevesebb mint egyév alatt felkajáltál magadra 12 kg-t? Az azért úgy szép teljesítmény.
Nyugi, nem fogsz itt megállni, hacsak nem kezdesz most életmódváltásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!