Próbálta már valaki a tojás diétát? Bevált? Mennyit sikerült fogyni vele?
Figyelt kérdés
2018. márc. 5. 21:09
11/12 anonim válasza:
Napi 3x1 főtt tojás, 3x1 kávé, e mellé elvétve párolt hal, zöldség. 1 hónap alatt -15 kiló, aminek a fele biztos víz lehetett, mert további 14 nap alatt alig 5 kiló, de soha többet. A végén aztán már csak vizet ittam, mert a tojást kihánytam. műtét miatt volt szükség a gyors fogyásra.
12/12 anonim válasza:
Felejtsétek már el ezeket fogyókúrás baromságokat! Benne van a nevében..."kúra" tehát sosem lesz tartós eredmény. Nagyjából 14 hónap alatt fogytam 121kg-ról 79-80-ra, amit már majdnem 2 éve tartok is, különösebb megerőltetés nélkül. Kalóriadeficit, megfelelő makrotápanyag bevitel, és ami a legfontosabb: ÉLETMÓDVÁLTÁS, csupa nagybetűvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!