Mit csináljak, hogy a zabpehelylisztes palacsinta ne szakadjon, törjön?
Figyelt kérdés
Tojás,zabpehelyliszt,fele víz fele tej került bele,és szakad,mikor fordítom,törik mikor töltöm.2017. jún. 29. 14:24
1/7 anonim válasza:
Szia, nem tudom milyen recept alapján csinálod, de nekem nem szokott törni. Leírom az én receptemet:
- 150 gramm zabpehely liszt
- 1db tojás
- 4,5 dl víz
Kisütni meg kókuszolajon szoktam :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. jún. 29. 15:30
3/7 anonim válasza:
Szia! Az én receptem: 5dkg zabpehely daràlva, 5dkg teljeskiörlesü búza liszt, 1 tojás és annyi tej amit felvesz, édesìtö, 1cs só. Ha össze kevertem hagyom picit àllni és ha szükséges hígitom. Nagyon finom. Ha netàn szakad az a tapasztalatom 1 +tojàs mindig segìt rajta.
4/7 NudlikA9553 válasza:
Ragasz óta neki! Vagy szigszalagot neki
5/7 NudlikA9553 válasza:
Ragasztót neki ! Vagy szigszallagot!
6/7 A kérdező kommentje:
Hehe
2017. júl. 3. 01:42
7/7 anonim válasza:
Bár már régi a kérdés, de leírom, hátha érdekel valakit: olajat teszek a tésztájába (sokat), akkor a kisütéshez nem is kell, és nem szakad. 20-30 dkg zabpehelyliszthez teszek 3 tojást és min. fél bögre olajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!