Ha súlytartó étrendet folytatok (napi 600-800 kalória), és ebédre megeszek 4-6 palacsintát, attól hízok rögtön, vagy belefér?
Nem sportolok utána semmit
Egy nutellásat, egy vagy két vanília pudingosat (update pudinggal) egy túrósat, egy fahéjasat és esetleg egy kakaósat ennék
Az kb hány kcal?
Egyenes út a kórházba.
S naponta 5-6 palacsintát ennél? Mert az már meg is van ennyi kalória..
Nekem nem fér bele, mert a 6 palacsintám már bőven 1000 kcal, ha diósan eszem, máshogyan megáll akár 800ból is... S még nem laktam jól arra az étkezésre...
Mások palacsintái általában lightosabbak, én azt szeretem, ha íze van, 1 tojásból max. 2 lesz s a töltelék is komoly tud lenni. Nagyon nem mindegy, milyen túró s mennyi van benne. A palacsinták mérete sem feltétlenül egyforma, de a vastagságuk sem...
Nem 1600-1800-at akartál írni? Sokaknak az jó súlytartásra, másoknak persze sokkal több kell hozzá.
"De 4-6 palacsinta azért KUR-VA messze van 1000 kalóriától :D"
Álmodban! 1 palacsinta, tölteléktől függően 200-250 kcal. Itt szoktak elbukni a kalória számlálók, hogy kicsinek tűnő ételre kevés a kalóriát számolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!