Így belefér az édesség minden nap?
Ha napi 1400 kcalt eszek az alábbi lebontásban:
-fehérje: min. 70 gramm
-szénhidrát: max 170 gramm
-zsír: max 42 gramm
Ha minden nap eszek egy Update1 túróudit ugy, hogy ebből a keretből ezt beleszámítva sem lépek ki, akkor ez belefér?
167 centimhez 96 kg vagyok és fogyni szeretnék.
Emeld meg a fehérjebeviteled.
Ha elhatározod, hogy te le fogsz fogyni szerintem ne napi szinten egyél édességet, legyen inkább minden másnap, majd a végén 2-3 naponta.
Sportolsz valamit?
A feherje min. annyi szokott lenni, de inkabb 100 g korul. Eljarok picit kocogni, gyorsan setalni amennyire a sulyomtol megy es ugrokotelezek :)
Ha belefer minden szempontbol a keretbe az az egy turorudi akkor miert ne lehetne minden nap :)
A zsír inkább minimum 40g legyen, szükséges.
Ha belefér, akkor OK így, én is mindennap eszem édességet fogyáskor is (mondjuk nehezít, de csak mert nálam szereti elvinni a makrókat. ha a kalória OK, a fehérje is megfelelő, s a mikrotápanyagok is, akkor lehet a napom fele is édesség, nincs gond. de én saját, jó összetételű édességeket eszem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!