Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ennyi még belefér?

Szerintetek ennyi még belefér?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már diétázom egy ideje, heti 5x edzek mellette. Egy ideje már nem ettem édességet, de a mamám most sütött egy túrós epres tortát nekem egy alkalomra. ' szeletet ettem meg belőle.

Mai napom eddig: reggel zabkása, ebéd csirke comb rizs és saláta, és most ez az egy szelet torta. mit egyek vacsorára, ami nem kalóriadús? pl tojásrántotta? csak azért hogy beleférjen a sütemény a napi kalória deficitembe

2016. máj. 28. 14:44
 1/4 A kérdező kommentje:
1 szeletet*
2016. máj. 28. 14:47
 2/4 crudy ***** válasza:
44%
Ehetsz pl rántottát is de csak fehérjéből. H mondjuk szedsz fehérjét akkor mondjuk sovány túrót össze kevered egy kanállal porral.
2016. máj. 28. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Tojás, túró, hal, csirkemell jó választások
2016. máj. 28. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Bár ez már nem aktuális, máskor is lehet ilyen gondod...

Ha saját tortát kapnék, én tuti megenném a felét (s nem híznék), de te tudod. Alkalmanként persze, hogy belefér, már ha nem bolondulsz meg tőle, tuti van, aki ilyenkor visszatér az édességeihez és dobja a diétát... Na az inkább ne egyen tortát, de a legtöbbünk még hedonistaként sem ennyire fegyelmezetlen.

A rántotta nekem elég kalóriadús, "tele" van zsírral (a kalória nagy része abból jön), ami persze nem baj, amúgyis, kevés rántottában kevés kalória van, csak sokban van sok. Viszont laktató és tápanyagdús.

Kérdés, mennyi fehérje kell még a napodba s mennyire vagy éhes...

2016. máj. 28. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!