Ehetek csokit, ha belefér a kalóriakeretembe?
20000000000000 kcal is bevihető naponta. ha 20000000001000 kcal elégetsz, akkor fogyni fogsz.
Egy kevés csokoládénak több jótékony élettani hatása van, mint káros. Ha úgysem kilószámra eszed, akkor vegyél minőségi, 70-100%-os csokit.
Egyrérszt nem ismered a kalóriakeretedet, másrészt attól függ hogyan élsz, mit eszel.
Vélhetően nem a csokoládén van a hangsúly. Nem pár gramm cukron. Sokan tudjátok már, hogy a kakaóban lévő zsírral sincsen probléma. Tejcsokival fogyás szempontjából már lehet probléma, de ez egyéni, általában ilyen kis mennyiségű tejpor nem zavar sok vizet, van hogy igen.
Én megengedem Neked, hogy egyél csokit. Mivel én is szoktam, ezért hát támogatom.
Nem lehet mindig odafigyelni, hogy egészségesen táplálkozzunk, 40%-os válaszadó!
Köszönöm a válaszokat! :)
És pl minden nap 1 müzliszelet?
Nem halsz bele, de minden gabona étel elindít gyulladásos folyamatokat a szervezetedben.
Ma a legtöbb ember gyulladásos természetű betegségektől szenved, ezekre szednek gyógyszereket, ezekre mondják az orvosaik hogy gyógyíthatatlanok.. egyél müzliszeletet, de legyél tisztában azzal, hogy ha egészséges akarsz lenni, akkor valószínűleg ezt kell majd elhagynod hozzá. Ha ugye ez az egyetlen gabonaféle amit eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!