Ez szerintetek jó diétás palacsinta recept?
100 g zabliszt
2 tojás
Víz
+ízesítés
Vagy:
3 evőkanál kókuszliszt
2 tojás
Víz
+ízesítés
Melyik sülhet ki jobban? Össze fog állni?
Egyáltalán nem keserű,annyi,hogy kicsit keményebb lesz mint a sima lisztes,de tekerhető és kifejezetten finom.
Nyilván egy kis édesítőtől még jobb lesz.
A kókuszliszt nekem sose jött be s a keményítőforrás nélküli palacsinták, ha nem is szakadtak el, sosem lettek az igaziak. Úgyhogy inkább a zabos, de keverheted is a zabot kókuszliszttel... Nekem a palacsinta nem diétás semmiképp, de ez ember- s diétafüggő. De tojásonként 5 dkg lisztfélével valamivel jobb, mint szénhidrátosabban, ha az én diétámat s jóllakásomat nézzük (esélyes, hogy az emberek zömét jobban laktatja a tojás, mint a liszt, plusz így a nap többi részében nem kell annyira rámenni a fehérjére - bár a palacsinta tölteléke is lehet fehérjés).
Olyat sosem próbáltam, de egy fehérjeporos palacsinta inkább nevezhető diétásnak.
A sósakat sajttal vagy sült zöldséggel (főleg káposztával, de lecsósan is jó) szoktam tölteni, de sós túrós is lehet, pástétomos és nyilván még igen sokféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!