Bűnözös 1 nap megengedett hízni fogok tőle?
1 hónapja tornázom meg kocogok heti 3 nap, kezdeti stádiumban.
Mellette diétázom persze.
Tegnap volt Valentin nap és párom meghívott vacsizni, hát nem tudtam ellenálni, és megettem egy nagy 32 cm pizzát normál tésztával.
Ma kimegyek kocogni 1 órát, és ma alig eszek, mert érzem hogy tele van a pocim.
Gondoltam gyümit fogok ma enni a tegnapi végett.
Ez belefér szerintetek?
Egy nap alatt nem lehet hízni!
Akár minden hónapban lehet egy 'bűnözős' napod.
Ma is egyél normálisan, ne csak gyümölcsöt. A gyümölcs nem normális étel. Naponta egy darabnál ne egyél többet.
A gyümölcs nem normális étel? jesszusom, ekkora ostobaságot is rég hallottam.
Nyilván ha valaki fogyni akar akkor ne tömje 2p@fára a gyümölcsöt,de nem kell teljesen elhagyni.
Az egyik legfontosabb alacsony zsír- és kalóriatartalmú tápanyagforrás, tele vitaminokkal, ásványi anyagokkal és rostokkal, ezért hosszabb távon mindenképpen része kell,hogy legyen az egészséges étrendnek.
Kérdező:
Egy nap alatt valóban nem fogsz meghízni,egyél úgy mint eddig,nem kell kevesebbet.
És ne egyél egész nap gyümölcsöt,ha eszel akkor pedig inkább délelőtt. Persze akkor sem fog összedőlni a világ ha délután mondjuk megeszel egy almát.
3: Nem normális étel. Sokan fogyókúráznak, nem esznek semmit, hanem főétkezések helyett tömik magukba kilószám a gyümölcsöt, mert az csak gyümölcs, biztosan jó.
Az nem jó, ha étkezéseket akar valaki kiváltani vele.
Ugyanezt írtam le az előző kommentemben,hogy nem kell 2p@fár tömni,de lehet enni,mértékkel,délelőtt.
Nem normális ételnek nevezni a gyümölcsöt elég nagy tájékozatlanságra vall.
kedves kérdező, ez nem bűnöző nap volt, csak bűnöző, csaló étkezés, semmi bajod nem lesz tőle, sőt ha majd többet fogsz kocogni, futni és mozogni, a heti edzésóráid pedig hónapok alatt a mostaniról szépen felmeg heti 8-15 óra edzésre is akár, akkor még inkább nem fog hetente ennyi gondod okozni, méghozzá azért nem, mert javul az inzulinérzékenységed, + a szénhidrátraktározáis képesség is javul, egyébként ebben a kajában, hiszed vagy sem, a finomitett lisztes tésztán kivül igazából a sajt + finomitett lisztes tészta, mindezt az esti órákban fogyasztva jelent igzán gondot. de most sem lesz belőle gondod ha minden megy tovább a régi kerékvágásban,
megjegyzem ha már valaki diétázott normálisan, és tisztán, az tudja, hogy egy ilyen kajától másnap olyan rosszul van hogy lábra sem bír állni, én most ott tartok ,hogy 1 db , leírom még 1x, tehát 1 db fornettis pogácsától olyan alhasi fájdalmaim vannak hogy el nem tudom mondani, puffadás, émelygés, hasmenés kombó, mivel annyira hozzászokik a bélflórám a tiszta rost és fehérjedús kajához, hogy nem tud mit kezdeni semmivel ami finomított és feldolgozott élelmiszer. ez hosszú távon azért jó, mert még kevésébé fogod kívánni a szemét kaját
A pizza egészségedre, de nem értem, miért kell ma cukrokkal koplalni.
A gyümölcsök valóban nem normál ételek, pont nem az van bennük, ami a szervezetnek igazán kell, persze hasznos mikrotápanyagokat tartalmaznak, de a makrókat illetve nem jók, kiegészítő tápláléknak vannak csak rendben.
A szervezetünknek bevitt cukor nem igazán kell (persze energiaként elhasználható, nem azt mondom), fehérje és zsír annál inkább. Ha nem bírok enni, akkor rárepülök a fehérjeforrásaimra és kerülöm a sokkal feleslegesebb szénhidrátot. Az egy normál napba belefér, egy koplalósban nem annyira hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!