Napi 2 kocka csoki reggelente belefér, ha nem lépem túl a megengedett kalóriamennyiséget?
Figyelt kérdés
Naponta 2-2 kocka tejcsoki reggelente még akkor is meghiúsítja a fogyókúrát, ha egyébként bőven a megengedett kalóriamennyiségen belül maradok? Természetesen a nap további részében igyekszem mellőzni a szénhidrátot.2016. márc. 31. 00:38
1/11 anonim válasza:
Naponta csoki? Fúj. Szerintem egy cukorbetegség sanszos ha rendszeresen nasikat tolsz.
2/11 anonim válasza:
Első ne hülyéskedj már, mért lenne bármi baja napi két kocka csokitól? Az szinte semmi.
3/11 anonim válasza:
Nem hiúsítja meg a fogyókúrát. Ha napi két kocka csokitól evés nélkül is hízni lehetne, akkor az éhínség meg lenne oldva a Földön.
4/11 anonim válasza:
Lehet, hogy a fogyást nem akadályozza meg, viszont jól megkínozza a hasnyálmirigyet. Ráadásul az inzulinérzékenység ébredés után elég rossz. Azért felvetődik a kérdés, hogy az,aki napi szintű csokievéssel akar fogyni,milyen hozzáállása lehet?
5/11 anonim válasza:
Gyenge az akarat erőd. Én nem fogyózok, mégse eszek csokit.
6/11 anonim válasza:
Ha már enni akarod, akkor ne reggel edd, egyébként 2 kocka csoki, az kb 60 kcal, milyen diétát lehet tönkre tenni ennyivel?
7/11 anonim válasza:
Nem a 2 kocka csoki a gond, hanem az hogy reggel eszed. Ha reggelire megeszed, inzulin szinted nagyot ugrik, es nehezen àll majd vissza, ezàltal szinte egèsz nap èhes leszel, es szintèn valami èdesre.
8/11 anonim válasza:
2 kocka csokiban alig van ch (persze csoki- és kockaméret függő, hogy ez 3 gramm vagy sem), mégis mit csinálna az inzulinnal?
S a zsír mintha lassítaná is a felszívódást.
Ezzel a logikával egy negyed alma is cukorbetegséget okoz reggel, nem?
9/11 anonim válasza:
én is ezt csinálom.Reggel napi 2 kocka csoki és fogyózok.igy akarom eltűntetni a húsvétra kapott édességeket,mert azért kidobni mégis sajnálnám :) szerintem ennyi belefér.egyébként eddig is ettem egy héten kb 3x pár kocka csokit és igy is lefogytam szépen 13 kilót.
10/11 anonim válasza:
Nem,semmit nem befolyásol ,ha egyébként rendben van a kajád . 2 kocka csoki az lópikula .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!