Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Napi 2 kocka csoki reggelente...

Napi 2 kocka csoki reggelente belefér, ha nem lépem túl a megengedett kalóriamennyiséget?

Figyelt kérdés
Naponta 2-2 kocka tejcsoki reggelente még akkor is meghiúsítja a fogyókúrát, ha egyébként bőven a megengedett kalóriamennyiségen belül maradok? Természetesen a nap további részében igyekszem mellőzni a szénhidrátot.

2016. márc. 31. 00:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
Naponta csoki? Fúj. Szerintem egy cukorbetegség sanszos ha rendszeresen nasikat tolsz.
2016. márc. 31. 00:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Első ne hülyéskedj már, mért lenne bármi baja napi két kocka csokitól? Az szinte semmi.
2016. márc. 31. 02:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiúsítja meg a fogyókúrát. Ha napi két kocka csokitól evés nélkül is hízni lehetne, akkor az éhínség meg lenne oldva a Földön.
2016. márc. 31. 03:35
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy a fogyást nem akadályozza meg, viszont jól megkínozza a hasnyálmirigyet. Ráadásul az inzulinérzékenység ébredés után elég rossz. Azért felvetődik a kérdés, hogy az,aki napi szintű csokievéssel akar fogyni,milyen hozzáállása lehet?
2016. márc. 31. 08:07
 5/11 anonim ***** válasza:
17%
Gyenge az akarat erőd. Én nem fogyózok, mégse eszek csokit.
2016. márc. 31. 08:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha már enni akarod, akkor ne reggel edd, egyébként 2 kocka csoki, az kb 60 kcal, milyen diétát lehet tönkre tenni ennyivel?
2016. márc. 31. 08:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem a 2 kocka csoki a gond, hanem az hogy reggel eszed. Ha reggelire megeszed, inzulin szinted nagyot ugrik, es nehezen àll majd vissza, ezàltal szinte egèsz nap èhes leszel, es szintèn valami èdesre.
2016. márc. 31. 12:37
 8/11 anonim ***** válasza:

2 kocka csokiban alig van ch (persze csoki- és kockaméret függő, hogy ez 3 gramm vagy sem), mégis mit csinálna az inzulinnal?

S a zsír mintha lassítaná is a felszívódást.

Ezzel a logikával egy negyed alma is cukorbetegséget okoz reggel, nem?

2016. márc. 31. 14:53
 9/11 anonim ***** válasza:
én is ezt csinálom.Reggel napi 2 kocka csoki és fogyózok.igy akarom eltűntetni a húsvétra kapott édességeket,mert azért kidobni mégis sajnálnám :) szerintem ennyi belefér.egyébként eddig is ettem egy héten kb 3x pár kocka csokit és igy is lefogytam szépen 13 kilót.
2016. márc. 31. 16:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem,semmit nem befolyásol ,ha egyébként rendben van a kajád . 2 kocka csoki az lópikula .
2016. ápr. 1. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!