Fehérje diétán megengedett napi kb 5-6dkg feta sajt fogyasztása? Durván 10-12g szénhidrátnak felel meg.
Milyen feta sajt az? Mindenféle táblázat szerint 2g ch-t kapsz a fentiből, nem 12-t...
Amúgy sok szerencsét hozzá, ha nulla szénhidátot akarsz bevinni... A táplálékok ezt nem igazán támogatják, bár elég alacsonyra le lehet menni. Kérdés, érdemes-e. OK, nem ezt kérdezted.
A fehérjediétát Te csinálod, elvileg tudnod kell, mi fér bele. Szerintem nincs olyan az épeszű dolgok között, hogy fehérjediéta, max. fehérjeböjt, ami tarthatatlan és koplalós. A fehérjebevitelnek határozottan van maximuma, ezért kell energiaként szénhidrátra vagy zsírra alapozni.
Én épp fehérje diétán vagyok (Protekal), két hónap alatt 125-ről 102-re mentem le, de MINDEN tejtermék tiltólistán van, nincs kivétel. A só is ellenjavallt, de a fetában van rendesen.
Nem a tofura gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!