Rendes vaj mennyire megengedett sulytartasnal?
Ha szénhidrátszegényen eszel, akkor enned kell zsírt is, különben nem jön össze a kalória. Minél szénhidrátszegényebben, annál többet.
Nekem is van most egy csomó Kerrygold, amióta akciós volt s vettünk másfél kilót :) Naponta többször eszem, ez teljesen jó fogyáskor. Igaz, én nem eszem szénhidrátbombákat (pl. kenyér), így belefér.
Azért vigyázok, mivel nekem minden ételem nagyon zsíros, a kedvemre vajazással elszaladna a ló. De napi 1-2 deka azért belefér. (Ha súlyt kéne tartanom, nem is vigyáznék, csak ennék kedvemre, de én jó vagyok súlytartásban.)
Kávéval (fel kell habosítani, nem ez a kedvenc dolgom kávéba, de gyors), magkenyérrel, sütiben vagy csak úgy magában :D Ez utóbbi luxust azért nehezen engedem meg magamnak, ha fogyni akarok, mert anélkül is sok zsírt eszem.
De a legjobban darált dióval elkeverve szeretem, egy kis málnával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!