Fogyókúrázóknak kettőkor megengedett a banánturmix, vagy inkább reggel?
A Te fogyókúrás, a Te szabályaid. Én múltkor 4-kor ettem, és? Na az picit trükkös volt, ketogén diétában, de raktam bele málnát és szedret is :)
Reggel nem annyira ajánlatos a szénhidrát, de persze van, aki szerint igen. S attól is függ, mennyi szénhidrát (s milyen, meg nem mondom a banán glükóz/fruktóz/egyéb cukor arányát, engem nem szokott érdekelni. Sokszor eszem banánt,de többnyire keveset és mindig délután.)
Valóban nincs jelentősége az időpontnak, mert fogyókúra alatt semmikor nem ajánlott se a banán, se a banánturmix.
De a te diétád, te tudod.
Szerintem teljesen mindegy,hogy mikor iszod,a bananban sok a cukor,a tej sem a legjobb fogyokura alatt.
De ha heti 1x iszol,abbol nem lesz bajod,ha reggel,ha nappal iszod.
Te se vagy normális xd
A banánturmix a legkalóriadúsabb és legtöbb szénhidrátot tartalmazó gyümölcs ami csak létezik ha azt iszod mindent fogsz csinálni csak fogyni nem :D
Simán lehet fogyni napi több banánnal, ez már sokakkal előfordult. A kalóriadeficit aduász, ez van.
El tudom képzelni, hogy akadályoz valamit a sok gyümölcs (pl. engem csak éhessé tenne, miközben a kalóriabevitelt megdobná), de attól még lehet úgy is fogyni. Plusz a kérdező se tuti, hogy mindennap banánturmixot iszik.
Ne legyünk már ilyen kemények, hogy semmi gyümölcs évekig, ha valaki sokat akar fogyni és nem megy neki gyorsan :D Én 2 napig sem szívesen hagynám el a gyümölcsöket. Tudom, hogy a testemnek nem kellenek, de jólesnek és a világon semmi gondot nem okoznak nekem, csak javítják az életminőségemet :)
De engem nem érdekel, ki mit mond, úgyis nyuszikák vagyunk a táplálkozás terén, bárhogy eszünk, valaki belénk köt, ha van rajtunk sapka, ha nincs :) Én megyek a magam feje, vágyai és testi jelzései után és kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!