Diéta idején a sütőtök nem megengedett?
Figyelt kérdés
Hónapok óta szigorú diétán vagyok, semmi cukor, liszt, száraztészta stb...csak zöldség párolva tojás csirkemell kevés rizs. Napi 1 óra kardio. Viszont ma sütőtököt ettem. Nagy hiba volt? :/ hiába nézem a tápértékét nem igazán tudom eldönteni hogy jó választás-e. Egyébként még ma ezután lesz edzésem ha ez számít...2014. szept. 26. 14:37
1/5 anonim válasza:
Persze hogy meg. De nem hiszem el amit kérdezel, nem vág össze. Téged is fizetnek hogy ilyeneket kérdezz.?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát pedig nem fizetnek xD igazából én nem értek ezekhez a párom személyi edző és az ő utasításait követem, de ezzel a sütőtökös dologgal direkt nem akartam.hozzáfordulni xD
2014. szept. 26. 14:58
3/5 anonim válasza:
ha ha ha na ne fárassz :D De azért jó fej vagy, szimpi vagy :D
4/5 A kérdező kommentje:
Hát mindenki azt hisz amit akar...
2014. szept. 26. 15:44
5/5 anonim válasza:
Miért lenne hiba? Még rizst is eszel, tehát nem extrém szénhidrátszegény diétán vagy, mégis mi lenne gond a sütőtökkel? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!