Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyokura alatt megengedett...

Fogyokura alatt megengedett az alkohol ivása?

Figyelt kérdés
elkezdtem fogyokurázni, tehát ez alatt azt értem egészségesen eszek, keveset eszek tehát ilyen diéta félét csinálok. viszont hétvégén buliba meghivtak a hol szeretnék inni majd..pezsgőzünk,borozunk elvileg semmi likőr vagy ilyesmi! azt is szabadna innom vagy nem nagyon elrontaná?:/
2013. aug. 22. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Kis mennyiségű száraz vörösbor néha-néha belefér. :)
2013. aug. 22. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Gondolom, fogyókúrája válogatja. Te döntöd el, hogyan fogyókúrázol, nincs egy fix Fogyókúra, amit követni kell.

Az alkohollal érdemes vigyázni, én is ritkán iszom, mert fogyni akarok. De nyilván söröztem nyáron (szolidan) ;) Legalább segített a kalóriadeficitben, én ugyanis sokkal kevesebbet eszem, ha iszom, s remekül laktat a sör.

A borral végképp nincs baj kismennyiségben :)

Nyilván ne legyen ereszdelahajam, de nagyon elvétve és óvatosan alkoholizálni beleférhet, ugyanúgy, mint az egyéb fogyókúrában kerülendő dolgok.

2013. aug. 22. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:

1 dl száraz bor kb 60 kcal lehet, ami nem sok! Ha pl azt nézed egy tojás 70 kcal.

Bort ihatsz nyugodtan (lehetőleg szárazat)

a sört kerüld, ha lehet

a likőröket pedig határozottan KERÜLD!! az teli van cukorral.

1-2 tömény belefér. Csak magában idd, ne igyál gyümölcsleveket hozzá (ebben is sok a cukor) Ha a borhoz kólát kívánsz próbálj cóla zerot vagy cola lightot kérni.

2013. aug. 22. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:

A tiszta alkohol kalóriaértéke ~egyen értékű a zsíréval.

Szóval csak óvatosan

2013. aug. 22. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem egyszerűbb volna vizet inni a buliba?
2013. aug. 23. 07:05
 6/6 anonim ***** válasza:
#5: Nem, buliban vizet inni nagyon bonyolult és nehéz tud lenni. De komolyan. Persze az adott embertől függ, prioritásaitól, hozzáállásától. De a kérdező írta, hogy szeretne inni, csak abban bizonytalan, meddig mehet el.
2013. aug. 23. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!