Fogyokura alatt a gombas spagetti megengedett?
Szerintem tejföl nélkül edd a gombát, ami jó étel lenne neked.
A spagettiről meg mesélj, én kíváncsi lennék rá, hogy milyen! Zöldségekből szoktak spagettit szeletelni, kifőzni.. Ti mit használtok? :)
Az elsö hülyeséget ír!!!
Ha kevés )kis adag) gombás spagettit eszel, attól nem fogsz hízni.
A tejföltöl nem lesz bajod, meg a tésztától sem, ha NÉHA eszel egy-egy adagot.
A 2. válaszoló szövegértési képességére a továbbiakban nem vagyok kíváncsi, hiszen nagyon úgy tűnik (nekem), hogy nincsen neki :)
Másfelől míg én nem állítottam, hogy a tejfölt vagy tésztát nem szabadna enni (holott rengeteg érv szólna ellenük), addig egy ilyen kijelentés "A tejföltöl nem lesz bajod, meg a tésztától sem" nagyon megalapozatlan. És nyelvtanilag helytelen, hiszen a tejföl után a rag hosszú 'ő'-vel írandó.
Valójában viszont a tejföl kisebb vagy nagyobb mértékben igenis okozhat bajt, attól függ ki mennyire érzékeny rá, de nem lehet kijelenteni, hogy nem lesz tőle baj. Potenciálisan lehet, nem egy ritka dolog.. Csak fogyás szempontjából annyira nem vészes, de a tejtermékekkel mindenképpen érdemes vigyázni, akkor is, ha fogyni szeretnénk. Hiszen anabolikus hatású táplálékról van szó.
Azt lehet tudni, hogy a tészta miből van, ha hagyományos liszt mentes? :) Mert én is nézegettem ún. 'nocarb noodle' tésztát, csak nem fért bele a költségvetésbe, de kíváncsi vagyok, hogy miket használnak mások.
Érdekes elképzeléseid lehet a fogyózásról, kedves kérdező.
Ne csodálkozz ha nem sikerül lefogynod, esetleg ha fogyás után fél évvel megint itt tartasz majd.
Heti egyszer, max. kétszer szokott nálunk is lenni. Durum tésztával esszük (nyilván nem púpos tányérnyi mennyiséggel), a gombát és a többi hozzávalót minimális zsiradékon készítjük el, és két lapos vőkanálnyi rozs vagy zablisztet keverünk el egy pohár zsírszegény joghurttal (nagyon ritkán tejföllel).
Abszolút nem hizlal ennyi mennyiség, párom 120 kiló körül volt nyár elején, most 85 kg (183 cm), én 61-ről fogytam 53,5-re (170 cm).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!