Heti mennyi kg fogyás a megengedett, normális?
83 kg voltam és ma mértem 80,3 kg vagyok. Letettem a kenyeret, pékárukat, csokit, chipest stb. kevesebbet eszem, mint eddig. Eszek, de kisebb adagokban. Ezt egy hete kezdtem el.
Tornázni még nem tornázok, mert volt egy nőgyógyászati műtétem 2 hete (elment a babám, de műteni kellett). Így még ameddig nem jön meg a menzeszem nem lehet tornázni.
De milyen tornát javasolnátok egy 2 éves kislány mellett?
1 kg 1 hét alatt. de ha több is, az valószínűleg főleg víz, az elején még előfordulhat a nagyobbnak tűnő súlyvesztés.
szerintem tölts le valami rubint rékát vagy ilyesmit, vannak kimondottan rövid edzései is, amikről sok dicséretet hallottam. így otthon és rövid idő alatt letudhatod az edzést.
Hetente 1-1,5 kg fogyás az ideális. Nagyobb súlyfeleslegnél kezdetben előfordulhat, hogy hetente több is lemegy, de ez azért van, mert több feleslegből könnyebb leadni, hamarabb beindul a fogyás.
Én a www.tornavideo.hu oldalt ajánlom, nagyon jó tornavideók vannak. Mellette a mozgásról és az egészséges étkezésről is rengeteget lehet olvasni. Vannak külön testrészekre gyakorlatsorok, illetve vannak komplett edzésvideók is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!