Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez normális fogyás? Nekem...

Ez normális fogyás? Nekem valahogy kevés, nem is látom magamon

Figyelt kérdés
170 cm jelenleg 71 kg vagyok.76 voltam,szerencsém,hogy egyenletesen oszlik el rajtam,de fenekem nagy és ebbe kattyanok meg.. BArátnőim ilyen 45-50 kilósak 15éves létükre akkora fenekük van,mint nekem egyik tenyerem és mellettük sz*rul érzem magam.Kidobtam kenyeret,cukrot,lisztet,cukor helyett fruktózt használunk,meg édesítőszert.Semmi tészta csak hús,tojás,sajt,jogurt,káposzta,uborka meg ilyenek.. 5 kiló ment le január óta ez nem kevés? lassan február vége van :S 15/L
2012. febr. 21. 19:38
 1/7 A kérdező kommentje:
*februárnak
2012. febr. 21. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem bizony, nem kevés, nagyon jó!

Ha ez mellé még be tudsz ütemezni napi rendszerességgel valami sportot, azzal még rá tudsz segíteni. Ha erre nincs lehetőség, akkor naponta fuss vagy intenzív gyaloglás is megteszi. Tehát mozgás, úszás, aerobik, akármi, csak legyen valami.

És ügyelj arra, hogy naponta rendszeresen egyél, inkább többször és keveset, mint ritkán és sokat. Ne feledkezz meg a szükséges folyadék-bevitelről sem.

Egyébként a magasságod és a testsúlyod aránya most azt mutatja, hogy nemigen kellene tovább fogynod, ha további 4-5 kg-ot leadsz, akkor menj át testsúly-megtartó életmódba!

2012. febr. 21. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:

nyugi,ez teljesen normális.én jelenleg 55 kg vok, és 163 cm.de ez 1,5 éve még 12 kg-mal több volt.én visszafogtam a kaját és többet sortoltam, így 4 hónap alatt ennyi lement.azóta tartom a súlyom -+1 kg-mal:) neked is menni fog!hajrá

18/l

2012. febr. 21. 19:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Huhu akkor jó! köszönöm válaszod!igazából nekem álomsúly 57 kg,de sose leszek annyi,65re le szeretnék fogyni júliusig.jövő héttől járok konditerembe barátnőmmel,+ futni :)
2012. febr. 21. 19:55
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi biztatást!:)
2012. febr. 21. 19:56
 6/7 *gin* ***** válasza:
100%

a barátnőid azért ilyen könnyűek, mert alacsonyabbak nálad, lefogadnom. Ennyi idősen 175/60 körül voltam, és a barátnőim mind 155/45-50. Persze mind ujjal mutogatott rám és körberöhögött a mérés után h mekkora debella vagyok :( Csak akkor még nem tudtam, hogy +20 centi ennyit számít tömegben is, tisztára depressziós voltam hetekig :D

57 kiló tök jó lesz neked, és el is fogod érni 3-4 hónapon belül, kitartás :) addig mérd magad folyamatosan mérőszalaggal (has, fenék, stb...) mondjuk hetente és azon biztos látni fogod a változást :)

2012. febr. 22. 10:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Igaz alacsonyak :D ám köszi választ! :)
2012. febr. 22. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!