Normális hogy megállt a fogyás? Meddig lesz ez így? :- (
ha a fogyás megáll akkor általában valamit elrontottál. vagy kevés a mozgás, vagy alacsony az intenzitása.
a szervezetnek van egy szabálya. nem tud kozmikus energiával működni. az energiát pedig szénhidrátból, zsírból, vagy izomból állítja elő.
ha nem fogysz akkor vagy "túl sok" a szénhidrát, azaz nem nyúl a zsírhoz hogy fedezze a hiányt. erre a megoldás hogy kevesebb szénhidrát, vagy több mozgás, de valamelyik oldalt el kell billenteni.
csak úgy magától elindulni nem igazán fog, ha mindent jól csinálsz akkor több kalóriát égetsz mint amennyit beviszel, és a szervezeted vagy meghal, vagy valahonnan fedezi a hiányt... ha elég fehérjét viszel be akkor az izmot kevésbé bontja, a zsírhoz viszont hozzá _kell_ nyúlnia...
intenzívebb pörgősebb edzés, vagy kevesebb szénhidrát.
sok sikert
09:50 jól leírta
Ha a szükségesnél kevesebb kalóriát eszünk,akkor fogyunk.
Ha pont eleget,akkor nem fogyunk-nem hízunk.
Ha meg többet mint kéne,akkor hízunk.
Kb 1,5 hete állt meg a fogyás, hétfő óta felvittem a mozgást, napi 50-60 percre, a heti 4 , 40 perces helyett. Az intenzitás is jó, mert 120-130 a pulzusom.Remélem hogy vasárnapra meglesz az eredmény, ha legalább fél kiló, akkor is . Köszi a válaszokat.
Ja, és tartottam hétfőn egy olyan napot amikor mindenböl ettem.
1. Válaszoló : Naponta 5x étkezem, reggeli, 10 órai, ebéd , uzsonna, vacsora.2 liter víz naponta, + naponta egy óra mozgás, + megfelelően és egészségesen táplálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!