Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hónapja megállt a fogyás,...

Egy hónapja megállt a fogyás, ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
192cm/167kg volt most 160kg és nem akar a bűvös szám alá menni.... (43/F)
2011. jan. 31. 18:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Tarts 1 zabálós napot.

De most komolyan!

Olvass utána a leptin-szintnek!

És sok sikert! :)

2011. jan. 31. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:
El ne hidd amit az első írt.
2011. jan. 31. 18:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Miért is ne higgyen nekem?

Amikor nekem megáll a fogyás, bezabálok, másnap folytatom tovább a diétát ;)

Na de várom a válaszod.

2011. jan. 31. 18:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Ezt már sokszor hallottam (de mást nemigazán). Valahogy olyan hihetetlen.
2011. jan. 31. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
szia! nem hihetetlen, én is ajánlom, hgy nézz utána! összetettebb, kidolgozottabb diétákba be vannak kalkulálva "csaló" napok, amikor felpörgeted az anyagcserédet, kap egy löketet, és ha visszaállsz a diétára, újra megy tovább a fogyás!! nagyon sok sikert és kitartást kívánok a diétádhoz!
2011. jan. 31. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:

1. Voltál kivizsgáláson? Ha nem, akkor sürgősen pótolni kéne, mert szerintem nem véletlenül lettél 167 kg. Amíg ki nem derül egy esetleges betegség, és nem kezelik, nem fogsz tudni lefogyni, csak feleslegesen kínozod magad és kudarcélményed lesz.

2. Milyen módszerrel fogyókúrázol? (Talán jó lenne, ha egy dietetikus személyre szabottan segítene.)

2011. febr. 1. 08:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Előző válaszoló:

1. Már voltam kivizsgáláson, és semmilyen szervi oka sincs. 2. Egyszerűen, csak keveset eszek (1500kcal) és sokat iszok. Hetik kétszer elmegyek squash-olni 1-1.5 órára. Már volt egyszer hogy fogytam 40 kilót csak megállt a fogyás és abbahagytam.

2011. febr. 1. 17:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja és nem eszem szénhidrátot és cukrot.
2011. febr. 1. 17:40
 9/10 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem eszel ch-t? akkor itt a bibi.
2011. febr. 1. 20:31
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

Megnéztem az adataiddal, de töltsd ki te is (a fontot ne felejts el átállítani kg-ra a fogyásnál). Heti 1 kg fogyással számoltam és 2-3 óra sporttal.

3400 kalóriát kellene enned (nem tévedés! ekkora magassághoz és testsúlyhoz ennyit), és ennek 55%-a szénhidrátból (nem cukorból, hanem jó minőségű szénhidrátból) kellene álljon.

Ehhez képes te ész nélkül koplalsz, már most tönkrevágtad az anyagcserédet.

Ezek után kimondottan hízásra számíthatsz, ha nekiállsz enni.

Keresned kéne egy dietetikust (ahogy javasoltam), mert ez így nem fog menni.

Az "egyszer" lefogyott 40 kilóval mi lett? Nem csodálkoznék, ha visszajött volna, az 1500 kalóriából ez logikusan következik.

Ennyit nekem kéne enni kb., ha fogyni akarnék, pedig én normál testalkatú nő vagyok.

2011. febr. 2. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!