Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha megállt, nagyon lelassult...

Ha megállt, nagyon lelassult a fogyás?

Figyelt kérdés
négy hét alatt fogytam 3 kilót, és még szeretnék kettőt, most 47 vagyok, 50-51 voltam és 154cm magas vagyok. Megállt a fogyásom, nem érzem hogy fogynék tovább. Mit tegyek? Nem koplalással, sporttal és egészségesen étkeztem, kenyér és édességek nélkül. Sovány husok és sok zölsdég, gyümölcs. Na de tovább? mi legyen?
2011. aug. 14. 14:27
 1/3 anonim válasza:
Így tovább, és újra be fog indulni. Esetleg picit több sport, ha belefér.
2011. aug. 14. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
és hová akarsz fogyni???????
2011. aug. 14. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerezz be némi L-karnitint:) Megnöveli a teljesítményt, és azt olvastam, hogy ha stagnál a súlyunk, segít újra beindítani a súlycsökkenést is.:) Olvass utána a témának.

Esetleg még lehet szénhidrát-ingáztatás is megoldás (csalónap), de úgy tudom, ehhez nem mindegy, hogy mennyi a testzsírszázalékod, mert egy bizonyos százalék felett pont hogy negatív hatása van.:/

2011. aug. 14. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!