Megállt a fogyás. Mennyit csökkentsek még, vagy mit csináljak?
Arról van szó, hogy 62,5 kg-ról sikerült lefogynom 56-56,5-re. Viszont még kéne fogynom, mert a derekamon és a combomon (más területeken is de ez zavar a legjobban) van még egy kis felesleg.
Leírom, hogy mit eszem egy nap kb. : Reggelire, sült tojás (2 db tojásból) sok zöldséggel (paradicsom, paprika, uborka)
Ebédre; roston pulyka(v. csirke)mell, salátával v. párolt zöldséggel
Estefele; dinnye, különböző gyümölcsök...barack ilyesmi.
Előfordul, hogy napközben eszem egy nápolyit, vagy egy szelet csokit, de már nem tudom miről mondjak még le, nem eszem se kenyeret, se tésztákat, se cukrot.
És minden nap tornázom kb. 70-80 percet. Már nem tudom mit tehetnék, hogyan csökkentsem a kalóriát, vagy ezt már csak tornával tudom megoldani??
Hány centi vagy? Ha magasabb vagy, mint kb. 165 cm, azért nem fogysz, mert ennyi a normális. Ha alacsonyabb vagy, akkor lehet még fogyni. Ennél kevesebbet ne egyél, már ez is koplalás. Még ha ennél normálisan vacsorát, akkor elmenne.
Sajnos esélyes a visszahízás is.
Ezen a menün nincs mit tovább csökkenteni, szinte még lehetne hozzá tenni, szerintem simán nincs meg az 1000kcal sem, normálisan 1200-1400körül minimum kellene enni, ez függ a magasságodtól, súlyodtól és a korodtól.
Normális, ha egy kis időre megáll a fogyás. Ne hagyd abba, amit csinálsz, de talán próbálj ki változatosabb mozgásformákat.
Tényleg tarts zabanapot.
Ha meg "nem jön be", akkor mivan?? 1 naptól nem fogsz hízni te szerencsétlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!