Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Tudtok erre valami ötletet adni?

Tudtok erre valami ötletet adni?

Figyelt kérdés
Moziba megyünk barátommal kedden és valami ötletet keresek arra, hogy mit egyek közben. Kukorica meg egyebek felejtősek, egyébként is megvolt már hétvégén a csaló étkezés...tudtok valami ötletet adni, hogy mit vegyek/készítsek aznap délutánra (egyébként szálkásítani akarok, tudom, hogy abba már a cheat meal sem fog beleférni) 18/L

2017. febr. 12. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Olajos magok? Bár azokkal csak csínyján.
2017. febr. 12. 13:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Moziban nem kell enni, de ezt most teljesen komolyan írom. Miért akarnál bármit is enni?

Persze ha akarsz, vihetsz valamit, ami jólesik s az étrendedbe befér. Én olajos magvat viszek, ha megyek valahova és sok órán át nem tudok asztalhoz ülni enni, beleszámolva a napomba, de zöldséget és gyümölcsöt is lehet.

2017. febr. 12. 14:37
 3/3 Krisz85 ***** válasza:
100%
gondolom arra gondolsz, hogy túl sok idő telik el az étkezés és a film vége között, odaút, várni a filmre, film, hazaút mire enni tudsz?! ez nálam is gond szokott lenni, én a biotech zero bar-ját szoktam enni, a ch-ját meg beleszámítom a napi étkezésbe, induláskor eszem fehérjét és zöldséget, és a film közpén megeszek egy ilyen szeletet, aztán mikor hazaérek kaja, simán átvészeled vele, no problem
2017. febr. 13. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!