Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudtok ötletet adni szülés...

Tudtok ötletet adni szülés utáni fogyós étrendkiegészítőhöz?

Figyelt kérdés

Főbb infok

-170 cm most 63 kg, kb 4-5 kg maradt fent a szülés után 4 hónappal, nem szoptatok már, heti 4 cardio ill. súlyzós edzésre van időm alkalmanként 30-50 percben, korábban futottam heti 1x és 2x tornáztam, de a futás egyelőre kizárva( császármetszés, derékfájás a babaemelgetéstől), edzések intenzitását elkezdtem növelni, mert eddig inkább csak "tornázgattam" súlyzó nélkül

-nem egy villám-90napos-szénhidrátmentes stb diétát keresek mert alapvetően elég egészségesen étkeztem mindig, de edzés után vagy esetleg reggeli/vacsora helyett szívesen innék valami hasznosat.

na ezt keresem:)

Nem túl nagy fehérjedózis, de esetleg alkalmas egy kisebb étkezés kiváltására ill. edzés utáni hullaság elkerülésére és segíti a zsírégetést is.

köszi

2012. nov. 29. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Edzés utánra tejsavófehérje, estére pedig kazein vagy kevert fehérje étkezés kiváltására, amennyiben nincs laktózérzékenységed vagy más problémád a tejszármazékokkal.
2012. nov. 29. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:

ezek a manuszok is csak "tornázgatnak" súlyzók nélkül-

http://www.youtube.com/watch?v=2WSgBXWVy_8&feature=fvst

szóval saját testsúllyal ugyanolyan komoly edést lehet végezni.

és a természethez is közelebb áll ha a saját testedet emelgeted,húzod,tolod,nem holmi tárgyakat.

persze semmi baj a konditeremmel,de van más megoldás is,nem csak az.

a derekad meg azért fáj,mert gyenge.

meg alapból is a test legfontosabb izma a gerincmerevítő.

ha az gyenge,az egész test gyenge.

kihagyhatatlan az edése.

edés után amit ihatnál-scitec 100% whey protein.

vízzel persze.

ez a "segíti a zsírégetést" meg vegyük úgy,hogy nem láttam:DDD.

a súlyzós edzésre visszatérve.

a kettlebell is egy súlyzó,viszont pont azokat izmokat erősíti meg,amikre a mindennapi életben szükség van.

elsősorban a gerincmerevítőt,az alsó hátat.

szóval ha már súlyzós edzés és még derék probléma is van,akkor egyértelmű,hogy kettlebell edzés,ami az edzések közül az egyik legtöbb kalóriát is égeti.

2012. nov. 29. 20:58
 3/6 A kérdező kommentje:

az edzés után az nekem este, akkor ér haza a férjem, és tudom lepasszolni a babát :)

Az edzés utáni meg a vacsora az ugyanaz legyen: egy nagy turmix vagy külön-külön és ha utóbbi akkor mennyi idő teljen el közötte?

A karnitin marhaság edzés előtt?

köszi

ui: égjen az a zsír!! :))

na jó nem, csak jó lenne a fókahasat eltűntetni, röhej, hogy csak derékon meg hason lettem puha hájas (vagy a többi eloszlik valahol máshol is)

A törzs megerősítésével nem tudom mi lesz, egyelőre annyit emelem a gyereket, hogy kar meg hát gyakorlatok gondolatára is forog a gyomrom...) ezeket csak lenyújtani szoktam nagy nyögések közepette

2012. nov. 30. 11:46
 4/6 A kérdező kommentje:

juj hát ez a faszi aztán tud, kicsit meglepődne a család, ha felcsavarodnék én is a fogasra itthon így oldalvást

:))

kettlebellnek utána nézek, meg rákerestem a turmixokra, amiket írtatok. Tejre nem vagyok érzékeny.

2012. nov. 30. 11:50
 5/6 anonim ***** válasza:

nem a tejérzékenység miatt írtam,hanem azért,mert nehezíti a fehérje turmix felszívódását.

egyszóval pocséklás.

vízzel kell inni pont:).

na szóval edzés után mehet a turmix,lefekvés előtt meg egy adag sovány túró,natúr joghurttal összekeverve mondjuk.

ennek a hatása ugyanaz,mint a turmixnak-sok fehérje-csak lassan szívódik fel,ezért kitart nagyjából reggelig.

a gerinc nyújtása.

ha nagyon idegenkedsz tőle a meglévő probléma ellenére is,akkor létezik egy gyakorlat,ami nagyon jól megerősíti,nyújtja és csak napi 1 perc az egész.

felmész ebbe-

[link]

erőből megfeszíted az egész tested,és tartod magad 15-20mp ig.

2-3 ismétlés bőven elég.

1-2 hét alatt rendbetesz.

2012. nov. 30. 19:13
 6/6 A kérdező kommentje:

áh, híd, az még megy, régen jógáztam, ez meg a kobra és a magzatpóz. Ezek nélkül meg sem tudnék mozdulni egy-egy durvább nap/este után.

oké, túró, azt szeretem meg akkor beszerzem a turmixot

ma kezdődik az új életem

:)

köszi

2012. dec. 1. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!