Tudtok ötletet adni szülés utáni fogyós étrendkiegészítőhöz?
Főbb infok
-170 cm most 63 kg, kb 4-5 kg maradt fent a szülés után 4 hónappal, nem szoptatok már, heti 4 cardio ill. súlyzós edzésre van időm alkalmanként 30-50 percben, korábban futottam heti 1x és 2x tornáztam, de a futás egyelőre kizárva( császármetszés, derékfájás a babaemelgetéstől), edzések intenzitását elkezdtem növelni, mert eddig inkább csak "tornázgattam" súlyzó nélkül
-nem egy villám-90napos-szénhidrátmentes stb diétát keresek mert alapvetően elég egészségesen étkeztem mindig, de edzés után vagy esetleg reggeli/vacsora helyett szívesen innék valami hasznosat.
na ezt keresem:)
Nem túl nagy fehérjedózis, de esetleg alkalmas egy kisebb étkezés kiváltására ill. edzés utáni hullaság elkerülésére és segíti a zsírégetést is.
köszi
ezek a manuszok is csak "tornázgatnak" súlyzók nélkül-
http://www.youtube.com/watch?v=2WSgBXWVy_8&feature=fvst
szóval saját testsúllyal ugyanolyan komoly edést lehet végezni.
és a természethez is közelebb áll ha a saját testedet emelgeted,húzod,tolod,nem holmi tárgyakat.
persze semmi baj a konditeremmel,de van más megoldás is,nem csak az.
a derekad meg azért fáj,mert gyenge.
meg alapból is a test legfontosabb izma a gerincmerevítő.
ha az gyenge,az egész test gyenge.
kihagyhatatlan az edése.
edés után amit ihatnál-scitec 100% whey protein.
vízzel persze.
ez a "segíti a zsírégetést" meg vegyük úgy,hogy nem láttam:DDD.
a súlyzós edzésre visszatérve.
a kettlebell is egy súlyzó,viszont pont azokat izmokat erősíti meg,amikre a mindennapi életben szükség van.
elsősorban a gerincmerevítőt,az alsó hátat.
szóval ha már súlyzós edzés és még derék probléma is van,akkor egyértelmű,hogy kettlebell edzés,ami az edzések közül az egyik legtöbb kalóriát is égeti.
az edzés után az nekem este, akkor ér haza a férjem, és tudom lepasszolni a babát :)
Az edzés utáni meg a vacsora az ugyanaz legyen: egy nagy turmix vagy külön-külön és ha utóbbi akkor mennyi idő teljen el közötte?
A karnitin marhaság edzés előtt?
köszi
ui: égjen az a zsír!! :))
na jó nem, csak jó lenne a fókahasat eltűntetni, röhej, hogy csak derékon meg hason lettem puha hájas (vagy a többi eloszlik valahol máshol is)
A törzs megerősítésével nem tudom mi lesz, egyelőre annyit emelem a gyereket, hogy kar meg hát gyakorlatok gondolatára is forog a gyomrom...) ezeket csak lenyújtani szoktam nagy nyögések közepette
juj hát ez a faszi aztán tud, kicsit meglepődne a család, ha felcsavarodnék én is a fogasra itthon így oldalvást
:))
kettlebellnek utána nézek, meg rákerestem a turmixokra, amiket írtatok. Tejre nem vagyok érzékeny.
nem a tejérzékenység miatt írtam,hanem azért,mert nehezíti a fehérje turmix felszívódását.
egyszóval pocséklás.
vízzel kell inni pont:).
na szóval edzés után mehet a turmix,lefekvés előtt meg egy adag sovány túró,natúr joghurttal összekeverve mondjuk.
ennek a hatása ugyanaz,mint a turmixnak-sok fehérje-csak lassan szívódik fel,ezért kitart nagyjából reggelig.
a gerinc nyújtása.
ha nagyon idegenkedsz tőle a meglévő probléma ellenére is,akkor létezik egy gyakorlat,ami nagyon jól megerősíti,nyújtja és csak napi 1 perc az egész.
felmész ebbe-
erőből megfeszíted az egész tested,és tartod magad 15-20mp ig.
2-3 ismétlés bőven elég.
1-2 hét alatt rendbetesz.
áh, híd, az még megy, régen jógáztam, ez meg a kobra és a magzatpóz. Ezek nélkül meg sem tudnék mozdulni egy-egy durvább nap/este után.
oké, túró, azt szeretem meg akkor beszerzem a turmixot
ma kezdődik az új életem
:)
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!