Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Olyan 70-120 g szénhidrátot...

Olyan 70-120 g szénhidrátot eszek egy nap. Az jó?

Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 18:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Súly, magasság, kor, nem, cél, fehérje, zsír, lemozgott átlag kcal nélkül senki sem fogja neked megmondani.
2017. febr. 9. 18:40
 2/18 anonim ***** válasza:
14%
Az éhenhaláshoz egyenesen tökéletes.
2017. febr. 9. 18:44
 3/18 A kérdező kommentje:
165/86, 25, fogyás, 150 g fehérje, 50 g zsír kb 1500-1700 kalória
2017. febr. 9. 18:45
 4/18 anonim ***** válasza:
48%
Így megfelelőnek tűnik, kivéve ha az 1500-nál nem az össz. bevitt kcalra gondoltál hanem a lemozgott napira.. :). #2 simán csak tájékozatlan.
2017. febr. 9. 18:58
 5/18 anonim ***** válasza:
53%

Prímán lehet élni napi 5 és 500 grammal is, ez alapból kevés infó volt.

De amit azóta írtál... Nos, ha bírod, szerintem ideális, kivéve, hogy a fehérje soknak tűnik, de ha az laktat, olyan egetverő gondot nem okoz, kicsit felesleges terhelés. Kivéve ha ki vagy gyúrva s lehetőleg fiú vagy, na akkor akár kellhet ennyi.

2017. febr. 9. 19:38
 6/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is picut sok a fehérje, és ha birod ennyi chval, rendben van.
2017. febr. 9. 19:48
 7/18 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Eddig jó nekem, de akkor megpróbálom lejebb vinni a fehérjét kicsivel. Mennyi lenne az ideális? Köszönöm a válaszokat :)
2017. febr. 9. 21:29
 8/18 anonim ***** válasza:

A 150 g fehérje ugye nem egyenlő nálad 150 g hússal (egyéb fehérjeforrással)? Csak a biztonság kedvéért kérdezem.

A ch mennyisége jó lehet, ha ennyivel jól érzed magad. De nem mindegy, milyen ch, milyen forrásból, pl. kenyérből vagy zöldségből viszel be ennyit.

2017. febr. 10. 09:14
 9/18 A kérdező kommentje:

Nem dehogy egyenlő. Szerintem eléggé kiegyensúlyozottan étkezem.

R: rántotta 1 e tojás 2 sárgája, hozzá abonett, zöldségek

T: Banán, vagy túrókrém, néha abonett cottage chesssel, csirkemellsonka, mozzarella, zöldség

E: hús, köret

U: hasonló mint a tízorai, de délután már nem eszek gyümölcsöt

V: általában tonhalsaláta, de néha sajt zöldségekkel vagy kis hússal, igazából a lényeg h akkor már ne egyek szénhidrátot.

Kenyeret egyáltalán nem eszek, se tésztát, se krumplit.

2017. febr. 10. 11:21
 10/18 Krisz85 ***** válasza:

hmm, ez függ mennyire sokat edzel, jónak tűnik, de ne nagyon vidd 100 g alá a ch-t ha lehet. most az összetett direkt szénhidrátról beszélek, nem a zöldségek ch tartalmáról!

a kajád:

R: rántotta 1 e tojás 2 sárgája, hozzá abonett, zöldségek, ----

ez jó, zabpehely még esetleg?!

T: Banán, vagy túrókrém, néha abonett cottage chesssel, csirkemellsonka, mozzarella, zöldség

- mozarellát csak light-t, a túrót meg a cottage-t lefekvés előtt eröltesd inkább

E: hús, köret - szuper, de mi a köret?! mert az nem mindegy, zöldség hozzá???

U: hasonló mint a tízorai, de délután már nem eszek gyümölcsöt

- helyes, ez így jó,

V: általában tonhalsaláta, de néha sajt zöldségekkel vagy kis hússal, igazából a lényeg h akkor már ne egyek szénhidrátot.

-ez meg tökéletes, de inkább ez legyen az U és a túró cottage a vacsora lefekvés előtt

2017. febr. 10. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!