Úgy is lehet fogyni, ha nem 1,5gr /tskg szenhidratot eszek, hanem egy nagyon kicsit tobbet?
Figyelt kérdés
A fehérje es a zsir van nálam előnyben,de sokszor kevés kalória jön ki,ha 1,5gramm szenhidratot eszek tskg-kent,mert amiket eszek (tojás,túró,hal,natúr joghurt,csirkemell,kefir) azok is így összeadva eleg sok ch-t tartalmaznak. Koszi a válaszokat előre is:)2015. jún. 12. 08:47
2/3 anonim válasza:
A kalóriadeficit a döntő... Nem mondom, be tud kavarni egy csomó dolog, van, akinek egyéb szabályokat is célszerű betartania, de határozottan sokan fogynak viszonylag sok szénhidráttal, kalóriadeficit mellett.
Kilószámra eszed a joghurtot vagy hogyan jön ki sok? Pont jobbára durván szénhidrátszegény ételeket írtál...
Én amit eszem: tojás, zöldség, gyümölcs (a málnától a banánig, a mazsola már nem fér bele, a banán is igen óvatosan :)), zsír, olajos magvak, ma pont ananászos-epres kókuszkrémet terveztem be, ami azért ott van a szeren, plusz sok más szénhidrát is jön, de így is 30g ch alatt maradok... Zöldség és gyümölcs nélkül jóval 10g alatt lennék.
3/3 Krisz85 válasza:
szia 4 g / tskg szénhidráton vagyok, és fogyok zsírból, miért?! mert 16 órát edzem egy héten mellette, namármost ebből jön, ahogy írták hogy a táplálkozást a mozgás mennyiségéhez és intenzitásához kell belőni, tehát a kérdés így elhibázott, mert kéne tudni mennyit mozogsz egy héten egészen pontosan, hány kg vagyok, korm magasság , testzsír % ezek mind számítanak ám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!