Visszafogok hízni ha én 1 hónapig alig eszem szénhidrátot és utána hetente 2-3 alkalommal napi 1 szer eszek kalóriakereten belül szénhidrátot?
Figyelt kérdés
Pl kenyér, rizs, tészta, gumicukor, gyümölcs, krumpli, palacsinta, tejbe rizs, tej.2015. ápr. 1. 17:23
1/2 anonim válasza:
Nem tudjuk lemodellezni neked.. én nem híznék el ennyitől, valakik elhíznak.. vannak kövér szénhidrátevő emberek és vannak egészen karcsúak. Egyéntől függ. Én csak kihalnék a tejtől és a kenyértől egy idő után :D
2/2 anonim válasza:
Én nem hízok vissza semmit, kalóriadeficitben pedig fogyok, de nem esik jól. Elég jól el lehet szokni a sok szénhidráttól s ez nemcsak rám jellemző, megvan a tudományos magyarázata és rengetegszer olvastam már, hogy a delikvens rosszul lett a hirtelen szénhidrátevéstől.
Persze nem mindegy, mennyi és milyen szénhidrátról van szó, mennyire durva megvonás után s vannak egyéni különbségek is. Ketogén diétánál a legdurvább a helyzet, hisz ott eléggé átalakul a test működése, de a gluténtól is elég jól el lehet szokni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!