Van olyan tea, vagy elemi szer, ami étvágycsőkéntő és nem kívánom utána a vacsorát?
Figyelt kérdés
Hiába reggelizek, meg ebédelek,vacsorára farkaséhes vagyok és nem tudok elaludni.Egész nap talpon vagyok és dolgozok napi 12 órát nincs idom uzsonnára, vagy többszöri étkezésre.2009. okt. 12. 17:17
1/4 anonim válasza:
Maté tea csökkenti, de nem olyan mértékben, hogy a farkaséhséget el is nyomná. Viszont, ha sok folyadékot iszol, amúgy is telítődik a gyomrod, a kettő együtt már hatásos.
2/4 anonim válasza:
Kínai szűztea, Wanshou tea, 30 db kb 800 forint. Én anno ennek és diéta, plusz esti intenzív sétától fogytam le fél év alatt 24 kilót, és jelentősen csökkentette az éhségérzetemet és segített az emésztésben, első napokban hasmenést okoz, de utána beáll. Nekem ez vált be.
3/4 anonim válasza:
szerintem vacsorára egyél csirkét vagy halat zöldségekkel. az jól eltelít és nem is hízlal, nem kell elhagynod a vacsorát, egyél nyugodtan csak ne túl sokat.
4/4 anonim válasza:
Sztem igyál ginseng teát és zöld teát.nekem bevált:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!