Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Heti 1 kocka csoki nagyon...

Heti 1 kocka csoki nagyon meggátol a fogyásban?

Figyelt kérdés

Napi nagyjából 670-700 kalóriát fogyasztok el (igen, tudom... borzasztóan kevés, koplalok, meg fogok halni, dupláját szedem vissza stb... Nem érdekel a szentbeszéd)

Általában reggelire megeszem egy szelet rozskenyeret pulyka-, vagy csirkemellsonkával, ebédre meg eszem egy kis gyümölcsöt (1 alma, vagy narancs) és egy konzerv tonhalat (természetesen sós lében), esetleg még vacsorára egy pici zsírszegény túrót.

Ehhez nagyon sok lenne és fogyásgátló heti 1 kocka csoki? Csalónapot akarok tartani.

Egyébként azt tervezem, hogy hónapokig csinálom ezt a diétát (minimum 3 hónapig), aztán nagyon szépen lassan és körültekintően bővítem a repertoárt. persze nem káros dolgokkal, és maximum 1200-300 kalóriára fogom felvinni a napi kalóriabevitelemet. Tényleg nagyon egyenletesen, hogy ne jojózzak, aztán ezzel az 1200-300-zal akarom "leélni" az életem. Mindenki megnyugodhat. Kb 2, lassan 3 hete csinálom ezt a diétát, és eddig semmilyen negatív hatása nem volt, és elég jól fogyok, viszont nem akarom, hogy ezt heti 1 kocka csoki tönkretegye. Ehetek, vagy sem? Az aznapi gyümit akkor kihagynám, és csak a csoki lenne a jutalom.

Felejtsem el, ha fogyni akarok?

(Egyébként sok folyadékot iszok, és a rozskenyérben, meg a narancsban, amit néha eszek, elég sok rost van, szóval nem lassult le az anyagcserém. Nem raktározok jobban. Eddig fogytam.)

2017. febr. 7. 01:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sürgősen felejtsd el azt az egy kocka csokit, ha tovább szeretnél fogyni.. Sőt, nem fér a fejembe, hogy reggel hogy merészelsz megenni egy szelet rozskenyeret..
2017. febr. 7. 12:23
 12/12 MissPenelope válasza:
Szerintem heti 1 kocka csoki nem gátol nagon a fogásban. Sőt heti 2-t is ehetsz nem lesz belőle semmi baj. Lehetne ét vag tej de inkább töltöttet egél és ne simát.
2017. febr. 7. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!