Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Lemondtam a cukorról és a...

Lemondtam a cukorról és a lisztről 2 hete. Még 1 dkg-ot sem fogytam. A fogyás később indul be?

Figyelt kérdés

Javában mindent eszek amit eddíg. Nem többet,csak kenyeret pl puffasztott rizzsel helyettesítem,a cukor helyett pedig édesítőszert használok. Napi 3 kenyeret ettem és kb 10 kockacukrot fogyasztottam(kávéba),plusz ami még néha nasiként befigyelt heti 3x minimum.

Azonnal nem tudtam egészséges ételekre és sportra átállni,úgy érzem így tudok a legjobban majd az egészséges étrendre törekedni ha előbb kizárom a cukrot és a fehér lisztet.

2017. febr. 3. 15:02
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Ha akarnék sem tudnék többet enni. Jobban mondva biztos lesznek napok mikor rántotthúst eszek párolt zöldséggel,vagy borsos tokányt,bakonyit zöldséggel,de előrébb nem nagyon leszek az 1200nál.

Mint írtam,a kenyérrel,cukorral és krumplival kevesebb a kalóriám. Azt a 2 almát is nehezen gyűrtem le,de muszájnak éreztem. Nem szédülök és ezerszer több az energiám mint életemben bármikor. Akkor ezek szerint ez nekem így maradhat igaz?

2017. febr. 3. 16:52
 22/27 anonim ***** válasza:

napi 900 kaloriaval ket het alatt nem fogytal semmit?

Akkor te fenyevo vagy.

2017. febr. 3. 16:53
 23/27 A kérdező kommentje:

:)

Nem hiába írtam ki a kérdést! Gondolkozom,hogy vérvételre kellene mennem,de megvárom még a jövőhetet. Jövőhét szombaton lesz a 3.hetem.

2017. febr. 3. 16:54
 24/27 anonim ***** válasza:

2 hét az semmi. Még ne várj csodát.

Elolvastam, hogy mit ettél korábban. Az sem volt sok. Csak a 10 kockacukor iszonyat durva minden egyes nap.

Akár a mostani kajából is ehetsz túl sokat. Vagy kihagytál dolgokat, pl. nasi, cukros italok, stb. Vagy már most is vékony vagy, ezért nincs is miből fogynod.

Az édesítőben is van kalória egyébként, csak cukor nincs benne a cukorbetegek miatt. Diétázóknak nem biztos, hogy jó.

2017. febr. 3. 18:37
 25/27 anonim ***** válasza:

Akkor türelem, ennyivel bőven fogynod kell. Lehet, hogy most vizet tart vissza a szervezeted, 1-2 kiló hirtelen ugrás simán lehet s ez elfedheti a fogyást.

Kb. kizárt, hogy ennyivel ne fogyj. 1-2 hetes stagnálást viszont sokunk tapasztal, van ilyen.

1200 viszont a legtöbb embernek már túl kevés...

2017. febr. 3. 18:42
 26/27 A kérdező kommentje:
Akkor köszönöm szépen a válaszokat!
2017. febr. 3. 19:26
 27/27 anonim ***** válasza:

Basszus! Bocs, itt az egyik válaszolónál látom, hogy gyümölcsöt se eszik, ez már majdnem súrolja a hülyeség határát. Mozogni kell emberek, nem várni a csodát, hogy majd nem esztek krumplit meg tésztát, ültök egy helyben, és olvadnak a kilók. Ez nem így működik.

Az édesítőszert meg inkább felejtsd el, többet árt. Lehet próbálkozni, nem tudom, mibe teszed, de ha teába, vannak olyan teák, gyümölcsteák, amiket nem is kell édesíteni, mert édesek maguktól. (Filteres, leveles, nem instant)

Viszont a sportra igenis át kéne állni, persze fokozatosan, nem bolond tehén módjára. Ha például (még) nem megy a futás, kezdheted tempósabb sétával, kerékpározással, úszással.

És nem ártana kevesebb sót enned, mert az visszatartja a vizet, és amiatt sem fogysz. És igyál többet!

A nasi meg az, amikor nem vagyok éhes, csak unalmadban eszel. Egyél meg egy banánt olyankor!

2017. márc. 23. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!