Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Lemondtam a cukorról és a...

Lemondtam a cukorról és a lisztről 2 hete. Még 1 dkg-ot sem fogytam. A fogyás később indul be?

Figyelt kérdés

Javában mindent eszek amit eddíg. Nem többet,csak kenyeret pl puffasztott rizzsel helyettesítem,a cukor helyett pedig édesítőszert használok. Napi 3 kenyeret ettem és kb 10 kockacukrot fogyasztottam(kávéba),plusz ami még néha nasiként befigyelt heti 3x minimum.

Azonnal nem tudtam egészséges ételekre és sportra átállni,úgy érzem így tudok a legjobban majd az egészséges étrendre törekedni ha előbb kizárom a cukrot és a fehér lisztet.

2017. febr. 3. 15:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%

Kalóriadeficit kell a fogyáshoz, a cukor és a liszt elhagyása nem elég hozzá.

Ha elhagytad ÉS semmit nem eszel helyette, akkor is lehet, hogy eddig nagy többletben ettél, most kicsiben... Velem ez történt, rengeteget csökkentettem a kalóriát, mégsem fogytam. Ez teljesen érthető.

Van, aki automatikusan deficitbe kerül ilyen apróságoktól is, mások a zöldséget is kerülhetik a szénhidrát miatt, mégse fogynak, mert túl sok kalóriát esznek.

2017. febr. 3. 15:48
 12/27 anonim ***** válasza:
82%
Pedig igaz: az hogy elhagoyd a lisztet nem feltetlenul jelenti azt hogy kevesebb kaloriat eszel mint amennyit felhasznalsz. Lehet hogy kevesebbet eszel mint korabban, de az meg mindig nem deficit.
2017. febr. 3. 16:00
 13/27 A kérdező kommentje:

Szerintem nem eszek sokat. Ma pl 100 g túrót ettem puffasztott rizzsel,húslevest,bolognai szószt répával,2 almát és még tervezek puffasztott rizst enni 2 szelet sonkával.

Kb minden napom hasonlóan telik. Az ebédet helyettesítem mindíg. Ha tészta van akkor főzök tojást. Ha krumpli a köret akkor pl főzök helyette répát.

2017. febr. 3. 16:03
 14/27 A kérdező kommentje:

2 héttel ezelőtt így étkeztem:

Reggelire 1 szelet kenyér sajttal,sonkával,vagy császár szalonna,májas. Ebédre pl a bolognait tésztával,a rántott húst súltkrumplival stb..uzsira: 1 szelet kenyér valamivel és vacsorára is 1 szelet kenyér valamivel. 70%-ban így ettem. Nyílván volt,hogy pl reggelire megettem 1 sajtos tejfölös lángost vagy vacsorára egy rántottát de ezeket pl heti 1x.

2017. febr. 3. 16:10
 15/27 anonim válasza:
Nemsokára megindul a fogyás ne aggódj!
2017. febr. 3. 16:11
 16/27 anonim ***** válasza:
27%
Ez nem jelent semmit, hogy mit ettel az kabe mindegy. Mennyi kaloria volt? Az a lenyeg. Szamolj mar vegre!
2017. febr. 3. 16:25
 17/27 anonim ***** válasza:

A leírás alapján tényleg nem eszel sokat, inkább keveset... Persze lehetnek buktatók, amik a leírásban nem látszanak. Vannak trükkös ételek, amik több év számolás után is meglepnek. Ha nem hasonlóan eszem mindennap, sosem tudhatom, deficitben vagyok-e.

Első körben türelmes lennék, 2 hét nem sok idő, nem mindenki lát fogyást ennyi idő alatt, de utána igenis kiszámolnám, mennyit eszem, hátha meglepő dolgok derülnek ki mondjuk a szószról. Bár ezzel együtt sem hiszem, az összes többi nagyon kevés kalória, kéne egypár evőkanál extrém zsíros szósz, hogy ne fogyjon egy normál ember...

Hacsak nem felejtesz ki valamit. Én sem értem, de egyesek képesek rá.

2017. febr. 3. 16:33
 18/27 A kérdező kommentje:
Jó,majd nekiülök kiszámolni de első ránézésre 1200 kalóriánál nem mondanám többnek. A 2 héttel ezelőtt ha pl a kenyeret is hozzáteszem,tuti volt 2000-2300 kalória/nap
2017. febr. 3. 16:38
 19/27 anonim ***** válasza:
16-os,ha picit is jártas lennél a témában,a leírtak alapján nem hajtogatnád azt a kalóriadeficitet. A hülye is látja,hogy ez minimális kalóriabevitel.
2017. febr. 3. 16:40
 20/27 A kérdező kommentje:
Kiszámoltam,de mivel régen nagyon beleástam magam a témába (csak aztán 2 nap alatt feladtam) így gondoltam,h max 1200 kal lehet. 920 kalória összesen. Ebben a még el nem fogyasztott vacsorám is benne van.
2017. febr. 3. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!