Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Baj, ha napi egyszer eszek...

Baj, ha napi egyszer eszek nem diétás kaját?

Figyelt kérdés

Íme egy pl.

R: 2 extrudált kenyér, paradicsom

10: körözött, 1 paradicsom/paprika

E: 300 g rakott krumpli (ez a kérdéses kaja)

U: 250 zabkása, 1 alma (100 g)

V: rántotta/ omlett 4 tojásból, sajttal

Ez így jó?

Még egy kérdés: 60 kilós 165 cm magas lányként hány gramm ch-t kellene bevinnem?

Olvastam, hogy a testtömeget 1,5-tel kell megszorozni, az úgy 90 g ch, de arra még felkötni se nagyon tudom magam :/ :D

2016. nov. 8. 12:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Jajj ne haragudj, hogy leszóltatak, egyszerűen nem raktam össze a képet, hogy Te a ketogén diétát követed, pedig írtad is, hogy meg kell lennie a 100 g zsírodnak is. Na nekem az nem menne. Bááár mondjuk ha nem figyelek oda és hurka-kolbászt ebédelek, mint tegnap is, simán menne. :D De ezt lentebb kellene vennem, mert emellett a ch is sok volt.
2016. nov. 8. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!