Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Az imént próbáltam gluténmente...

Az imént próbáltam gluténmentes-diétás kókuszgolyót készíteni, viszont szerintem az illető aki feltette a receptet még egyszer se próbálhatta ki, azt amit leírt. A felét kisütöttem, de egyszerűen borzalom száraz és az íze is szörnyű. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem szeretném kidobni a kukába, mert eléggé drága mulatság lenne.

Ami benne van:

tojás, kókusz liszt

gluténmentes liszt,

tejföl

kókusz reszelék

icipici só

kókusz aroma

nyirfacukor

Meg most a második adaghoz adtam kókuszolajat, kisütöttem pár szemet, de így se lett jó. :(

Bármilyen ötletet szívesen fogadok!

2014. márc. 21. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolm, már kidobtad, de ha még nem, próbáld vmivel felhigítani ha túl sűrű, pld vízzel vagy (növényi) tejjel és süsd meg palacsintasütőben mint a tócsit.
2014. márc. 22. 05:56
 2/2 anonim ***** válasza:
A receptet linkeld be vagy írd le, akkor könnyebben lehet segíteni, így ugyanis senki nem tudja kitalálni, hogy mi a gond ezzel.
2014. márc. 22. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!