Méz átkanalazása mérőedénybe, majd abból a sütemény tésztás edénybe minél kevesebb veszteséggel? Mi a legjobb módszer? A vasaj kanál-edény -t már próbáltam, de nem jött be!
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 20:38
1/7 anonim válasza:
Nem értem miért kell külön mérőedénybe kanalazni. Ráállítod az üveget a mérlegre,aztán kiszedsz annyit amennyi szükséges, azt egyenesen kanalazod a tésztás edénybe.
2/7 anonim válasza:
Én az alapanyagos tálat teszem a mérlegre, és úgy mérem ki. Én se használok plusz edényeket.
3/7 anonim válasza:
:D
Mennyi ész! ... és mind a másé! :))))
4/7 anonim válasza:
Én is alapanyagos tál a mérlegbe és csurgatom bele a mézet az üvegből...
5/7 anonim válasza:
Nekem literes mézem van, szemmértékre kiöntöttem a negyedét egyenesen a lábosba amiben kicsit felmelegítettem, majd a többi hozzávalót is a lábosba tettem és itt gyúrtam össze.
6/7 Salx Narval válasza:
Használj egy gyereket a kanál lenyalására, és már nincs is veszteség.:D Ha ezt is sajnálod, akkor öntsd.:D Amúgy mi az a vasaj kanál-edény? Csak azért kérdezem, mert ha vajasat akartál írni, azt viszont, hogy mártod a mézbe?
7/7 A kérdező kommentje:
Bocsi , vajas akart lenni :) Az ötleteket is köszi
2011. dec. 19. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!